Sinine

Sinine on rahulik ja tasakaalukas värv, millel on imeline võime leevendada stressi. Sinise tooni valimisel eelista selle pehmemaid ja neutraalsemaid varjundeid.

Roheline

Roheline on üks parimaid ja universaalsemaid värve sümboliseerides loodust. Tasakaalukas värv vähendab ärevust ja tekitab värske olemise imiteerides justkui kosutavat jalutuskäiku loodusesse. Rohelise beežikad ja kollakad varjundid maandavad stressi kõige paremini.

Roosa

Roosa tekitab rahuliku ja tasakaaluka tunde. Feng shui järgi rahustab roosa erinevaid ruumis olevaid energiaid. Roosa rahulikkus hoiab energiad tasakaalus ja kuigi seda peetakse naiselikuks värviks, sobib roosa tegelikult igasse ruumi.

Valge

Valge sümboliseerib selgust ja värskust. See on väga sobiv värv, millega end stressirohkel ajal ümbritseda. Valge aitab puhastada ja koondada mõtteid. Pea aga meeles, et valge peab olema särav ja puhas, mitte tuhm, sest muidu muutuvad ka emotsioonid sama tuhmiks.

Lilla

Lilla sümboliseerib jõudu, rahu ja tarkust ning toob sisemist rahu. Uuringud väidavad, et mediteerimine lilla valgusega ruumis võib olla kümme korda efektiivsem. Kui pole aga soovi kogu ruumi lillaks võõbata, võid proovida mõnda lillat aksessuaari.

Hall

Paljud arvavad, et hall on igav ja pisut depressiivne värv. Tegelikult on hall hoopis väga rahustav. Eriti hästi mõjub see koos valge ja sinise värviga.

Kollane

Kollane värv pakatab positiivsusest ja elujõust — just nagu päikenegi. Kui soovid alustada päeva rõõmsa ja energilise noodiga, hoia kodus mõni tähelepanuväärne kollane aksessuaar või ese kohas, kus seda kindlasti silmad.