Renoveerimise käigus on muudetud planeeringut veidi mugavamaks ja avaramaks. Kaotatud on ära pime ja pikk koridor, mis staliniaegsetele korteritele omane. Ühest endisest koridori osast on võidetud ruumi hubase söögnurga jaoks, mida eraldavad muust ruumist kaunite originalkarniisidega sambad.

Endist koridori sulgevad mõlemale poole söögilauda ehitatud seinad, tänu millele jagub nüüd mõlemal pool parasjagu ruumi raamatutele, riiulitele ja panipaikadele.

Et rõhutada kõrgeid lagesid (3,20 m) ja avarat ruumi veelgi, on viimistlus võimalikult hele ja põhjamaine. Elutoas ja köögis katab põrandaid valgeks õlitatud naturaalne kuuselaud, mis on jala all soe ja mugav.

Tillukese köögi, kööki viiva koridori ja varem eraldi asunud elutoa vahelt on maha võetud sein ning tulemuseks on suur ja päikseline avatud ruum. Õhulise meeleolu loovad avatud riiulid ja Taani disainvalgustid.

Et kodukontoriski saaks muretult tööd teha, on üks läbikäidav tuba kohandatud kabinetiks. Siit leiab nelja meetri pikkuse laua, kuhu mahub mugavalt tööasju ajama kaks inimest.

Kui ülejäänud korter on valge ja päikseline, siis magamistuba on kujundatud pehmetes hallides toonides. Ruumi saab hetkega pimedaks muuta maaniulatuvate elegantsete sametkardinatega. Akna taga kõrguvad suured kastanipuud, mis pakuvad kevadel imelist vaatemängu oma valge õiemerega ning sügisel värvikate sügislehtedega.

Sisustus on kirju ja eklektiline — siit leiab nii korda kõpitsetud antiiki, hoolikalt restaureeritud sajandi keskpaiga skandinaavia disaini kui ka kaasaegseid ja uusi leide erinevatest sisustuspoodidest.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

  • Huvi korral tutvu kuulutusega SIIN.
Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid