Mis ikkagi teeb ühest kodust tõelise oma kodu? Kordumatu vaatepilt ja soe tunne, mida kusagil mujal ei näe. Selles osas on võrdselt olulised nii väikesed sisustusdetailid kui ka suuremad mööbliesemed, mis kõik selle omanikku vajalikul moel kõnetada suudavad. Kas voodi või diivan on kuidagi seotud toa teises otsas leiduvate väiksemate aksessuaaridega? Parem oleks, sest harmoonia sünnib ju tervikust. Sellest lähtuvalt on ka Furgneri salongis ja e-poes nüüdsest müügil La Forma ja Bloomingville aksessuaare, mis ei ole mitte lihtsalt kõrvalised iluasjad, vaid midagi palju enamat. Mis sest, et neid varem pole koos suuremate mööbliesemetega väga tihti koos müüdud.

Valdavalt skandinaavia mööblit müüv Furgner on kodusisustajate jaoks piltlikult öeldes olemas igas ruumis ja nurgas. Nii magamistoas, elutoas, lastetoas, koridoris kui ka söögitoas. Nii eraldi kui ka kõigis korraga. Furgneri äratuntavaks stiiliks on puhaste joontega põhjamaine disain, ergonoomiline tootmine ja mõistlikud hinnad ilma kvaliteeti langetamata. Väärtustatakse lihtsuse võlu, funktsionaalsust ja koostööd, millest lähtudes soovitakse tuua kvaliteetset ja ilusat põhjamaist disainmööblit iga suuruse ja eelarvega koju.

Muidugi püüab ilus mööbel kodus alati suurt tähelepanu, kuid kogenud dekoraator suudab ruumidele elu ja värskust juurde anda ka väiksemate sisustustoodete ehk aksessuaaride abil. Tervik sünnib sobivate detailide koosmõjul.

Kodu ilma diivanita?

Iga kodusisustuse üks olulisemaid ja silmapaistvamaid mööbliesemeid on kahtlemata diivan, mis jääb nii omanikule kui ka tema külalistele aastateks mugavust pakkuma. Seepärast on diivani puhul lisaks kvaliteedile ja vastupidavusele ka äärmiselt oluline selle sobivus ülejäänud sisekujundusega. Furgneri omanimeline diivanite kollektsioon sündis soovist pakkuda klientidele kodumaist pehmemööblit, mis oleks kvaliteetne, mugav, luksuslik ja kestaks aastaid.

Millisesse ruumi mööblit vaja?

Magamistuba


Lastetuba


Elutuba


Furgner väärtustab kvaliteeti, suurepärast disaini, mugavust ja funktsionaalsust. Just neid samu väärtuseid kannab endas edasi ka Furgneri diivanite kollektsioon, mis on sündinud siinsamas Eestis kohalike meistrite poolt. Diivanite värvi- ja kangavalik on rikkalik ning saadaval on nii klassikalised kui ka nurgadiivanid, mis on sobilikud erineva suuruse ja sisekujundusega ruumidesse. Tule tutvu näidistega meie esindussalongis!

Furgneri kõikide diivanitega saab tutvuda SIIN

Kodu sisustus: Furgneri e-poest

Pildid: @karrrlk

Kodu stilistika:
@dreamdaystuudio

Jaga
Kommentaarid