Kuna Miramiil on kodu tuunimisega juba varasemalt palju kogemusi ning parajalt pealehakkamist, siis uuele kodule hubase ja värvika ilme andmine ei olnud sugugi keeruline.

Korteris on aknaid küll üksjagu, aga otsest päikest tuleb sisse vaid loetud minutite ajal. Nii “röövis” otse akende ees olev hall sein väiksemagi valgusraasu. Miramii lähenes kavalalt ja valis uuteks toonideks midagi helget ja valgustpeegeldavat.

Raamaturiiuli tagune sein sai roosaks võõbatud Tikkurila tooniga H320 Magnolia

Kuna tegemist on avatud ruumiga, millel on mitu funktsiooni, siis on värvitoonide valik ja omavaheline sobivus väga olulised. Ühtse terviku tekitamiseks leiti seina uus toon vastasseinas asuvalt fototapeedilt — roosa! Olgu öeldud, et värvivalikut nähes pidi pere väikene nelja-aastane printsess lakke hüppama — ikkagi roosa — maailma ilusaim värv!

“Kui sa mu riidekappi näeksid, ei arvaks sa üldse, et minusugune endale koju roosa seina teeb. Aga ma olen sellest super vaimustuses! Lisab toredat hōngu juurde ja mis seal salata — sobib meie vahukommiprintsessiga hästi kokku ka. Seega, saage tuttavaks — mu eklektilise kodu eklektiline nurk,” on Miramii rahul.

Halli asemele valiti koju rõõmus roosa  (Tikkurila H320 Magnolia)

Üks pisike värvilaik suudab muuta nii palju! Kahe akna vahel olev kodukontorinurgake sai rõõmsama ilme vaid mõne värvitõmbega! Tore kaar annab ruumile uue mõõtme ja pere väikese kunstniku looming täiendab uut seinatooni.

Rõõmsavärviline kodukontorinurk, mida ilmestavad lapse kunstiteosed

“Tahtsin midagi lõbusamat ka sinna seina lisada — see mesimagus kollane kaar, mis nüüd osavasti töönurka muust eraldab, tegi töö imehästi ära! Sarnast viisi võid kasutada ka mujal tubades mingite asjade visuaalseks eraldamiseks,” kiidab Miramii.

Kodukontor võõbati kelmikasse kollasesse tooni ( Tikkurila L396 Beeswax )
Tundub, et seina värvitoon on valitud lemmiklooma järgi

Miramii tehtud tööde protsess

  • Puhastasime seina tolmust ja mustusest
  • Paigaldasime maalriteibid nii hoolsalt kui võimalik: pistikute peale, lae ja seina vahele, kapi ja seina vahele
  • Kaitsesime spetsiaalse tootega liistud, mis ühtlasi ja põranda puhtana hoidis
  • Puhastasime töövahendid (rulle tuleb enne värvimist pesta, et lahtised ebemed lahti tuleks ja need seinale ei kanduks)
  • Kruntisime seina kruntvärviga, meie tegime kaks kihti
  • Katsime seina Vivacolor Wall 4 täismati seinavärviga, meil läks vaja kaks kihti
  • Eemaldasime teibid ja muu lisa
  • Panime tagasi lülitid


Tutvu Miramii tegemistega tema Instagrami kontol
Allikas: Vivacolor.ee