Konverter Sisustusoutlet


Konverter Sisustusoutlet pakub nii Hispaaniast, Itaaliast kui ka Saksamaalt pärit trendikat tootevalikut, mis eristub ja aitab kodule vau-efekti lisada. Otsid värvirikkaid unikaalseid nõusid, kvaliteetset vaipa või põnevat valgustit? Valik on rikkalik ja kõik tooted on kohe saadaval!

Kui soovid, et sinu kodu oleks eriline, siis on Konverterist sisustuselementide valimine parim lahendus, sest tooteid tuleb vaid üksikutes eksemplarides – lisa oma koju eripära inspireeriva maali, käsitöövaasi või efektse peegli abil!

Konverter on ideaalne koht, kust leida kingitus soolaleivaks, armsa kodu värskenduseks või uute sisustustrendidega tutvumiseks!

Kogu kodulehel olev kaup on kohapeal olemas ja toodetega on võimalik enne ostu tutvuda. Suur 2000 m2 inspiratsiooniruum on avatud Tallinnas aadressil Läänemere tee 74a. Tule ja avasta erilisi sisustuselemente ja kogu inspiratsiooni!

Kardinasalong Aastakäik


Aastakäik pakub kardinate terviklahendust disainist paigalduseni – paarikümne aasta jooksul on ettevõttes valmistatud kardinaid paljudesse kodudesse, hotellidesse, kruiisilaevadele, kontoritesse, lisaks kultuuri- ja riigiastustesse. Õigesti valitud kardin annab kodule viimase lihvi ja loob tervikliku keskkonna. Lisaks sobiva õhkkonna loomisele on kvaliteetsed kardinad ka investeeringuks, sest tõstavad kinnisvara väärtust. Nii kardinate üldilmes kui funktsioonis mängib suurt rolli valitud kangas.

Kardinasalongis Aastakäik on esindatud üle kümne erineva kangatootja. Nende seas kangad ka luksuslikumatelt brändidelt, nagu Kendix, Depoleg, ILIV ja Sotexpro, kelle maaletoojaks on Eestis salong Aastakäik.

Kanga kõrval mängivad kardinate üldilme loomisel rolli siinid. Saab kasutada nii siine, mis on tagasihoidlikud ja peamiselt kardina taga peidus, kui ka eripärasemaid, mis harmoniseervuad näteks ukslinkide, käepidemete ja muude metallist detailidega, luues kodus ühtse viimistletud mulje.

Tekstiilkardinate kõrval leiab kardinasalongist ka ruloosid, ribakaridnaid ja voldikkardinaid, sest igas olukorras ei ole lendlev tekstiilkardin kõige praktilisem. Näiteks sobivad nii vannituppa, kööki kui esikusse ideaalselt ribakardinad, mis on kergemini puhatsatavad ja veepritsmetele vastupidavamad, kuid õige materjali ja värvivalikuga loovad stiilipuhta mulje.

Iga kodu on omanäoline ja seeläbi kardinameistritele ka uus väljakutse – suurim rõõm on pärast paigaldust näha kliendi rahulolu, sest viimane lihv kodule on antud.

Leia kvaliteetsed kardinad ka Facebookist ja Instagramist.

Helan Design

Helan Design sündis ühe pere naiste pikast unistusest ja kirest sisekujunduse vastu. Ilusad asjad, loomingulisus, sisekujundus ja kõik muu, mis puudutab ruumide kauniks ja hubaseks loomist, on salongi perele südameasjaks.
Neile meeldib inimesi inspireerida ja aidata leida koju mööbliesemeid või aksessuaare, mis tekitaksid rõõmu ka pärast pikaaegset kasutust. Helan Design panustab poe mugavusse ja väljapanekusse, et luua klientidele unustamatuid ostuhetki.

Mitmekesine tootevalik koosneb kümnetest rahvusvaheliselt tuntud kaubamärkidest ja ulatub tekstiiltoodetest lauanõudeni – tervikut täiendama on valitud mitmekesine valik maitsekaid tooteid ning aksessuaare. Eriliselt on panustatud vaaside ja sisustuspatjade valikusse, millega on imelihtne oma kodule või kontorile taas uut värskust anda. Ka kauplusest ostetud kingitooted pakendatakse kliendi soovidest lähtudes alati kaunilt ja hoolikalt.

Sisustus- ja elustiilipoe Helan Design leiad Tallinna sadama lähedal asuvast hubase õhkkonnaga paekivimajast: Lootsi 8, 2. korrus.

Jaga
Kommentaarid