Vaheta välja käepidemed ja jalad

Kui sinu silma riivab kapp või kummut, millel pole erilist iseloomu, siis kaalu käepidemete või mööblijalgade väljavahetamist. Paljud käepidemed on sellised, mis teevad küll oma töö, kuid välja näevad, pehmelt öeldes, suvalised. Kui asendad need efektsematega, paraneb mööblieseme ilme tunduvalt. Kui oled eriti hakkaja, võid lisaks üle värvida kapiuksed. Nii võib igavast kummutist saada ühtäkki interjööri pilgupüüdja!

Foto: Superfront.com

Kata kinni

Nii mõneski kodus võib kohata esemeid, mis ei taha interjööri kohe kuidagi sobida, kuid on seal sellegipoolest põhjusega. Sellised on näiteks päranduseks saadud mööblitükid või muud emotsionaalse väärtusega asjad. Kui partneri vanaema pärandatud diivanilauake mõjub muidu kaasaegse sisustusega kodus tulnukana, proovi katta see moodsa linikuga. Selline lahendus võib päästa päeva.

Foto: Unsplash

Vii mujale

Taustsüsteemist oleneb väga palju. Üks ja sama ese võib ühes kohas särada, teises aga mõjuda totaalse võõrkehana. Ostsid magamistuppa kummuti, kuid see osutus lähemalt vaadates häirivalt suureks? Proovi leida sellele koht hoopiski elutoas. Pealtnäha kena vaas mõjub riiulis ebaproportsionaalselt suurena? Paiguta see hoopis põrandale.

Foto: Unsplash

Kasuta teisiti

Oled hädas vanast ajast üle jäänud söögitoolidega, mis ei sobi kuidagi uue söögilaua taha? Toole saab väga efektiivselt kasutada mitmesuguste alustena (nt lillepotialus) ja isegi öökappidena. Ka teiste mööbliesemete funktsioone on võimalik ümber mõelda. Näiteks võib vanast telerialusest saada tõeliselt isikupärane esikupink koos jalatsiriiuliga. Lase oma fantaasia valla ja võid endagi üllatuseks avastada, et sinu kodus leidub väga ägedaid sisustusesemeid!

Allikas: sisustuslust.ee