Nimelt leiab kolmetoalisest elamisest omajagu julget mustrikasutust ja huvitavaid värve. Kirevaid tapeedimustreid on sobitatud isegi kööki. Kraanikausi ja pliidi taga asetsev sein, mis vajab sagedasemat puhastamist, on plaaditud, kuid teised seinad on saanud võluvalt rohelise ja lillemustrilise William Morrise disainitud tapeedi, mis viib meid tagasi 19. sajandi lõppu.

Erinevate mustrite kombineerimist ei tasu karta. Köögist paistab tapeeditud esiku sein, mis on hoopis teist nägu. Valgel ja hallil foonil võib ka kõige pöörasemate mustritega üpris julgelt ümber käia.

Pisut rahulikuma nurga leiab köögi ja elutoaga ühendatud söögitoast, mis peegeldab skandinaavialikku joont selle kõige lihtsamas ja traditsioonilisemas tähenduses.

Sama toa teine nurk viib meid aga taas mustrite lummusesse. Rahulikumat aktsenti lisavad taas valged pinnad ja hele naturaalsetest materjalidest sisustus.

Esik mõjub oma lookleva ornamentmusti ja kalasabaparketiga suursuguselt ja väärikalt. Põhjamaist puudutust lisab heledast puidust trendikas kummut ja lihtsa disainiga riidestange.

Magamistuba on vannitoa kõrval ainus ruum, kus tapeeti ei kohta. Küll aga püüab pilku kaunis helesinine aktsentsein. Värvi lisavad ka valgustid ja värvilised kangad.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com