Morten Bo Jenseni disainitud 55-ruutmeetril paikneva eksklusiivse maja võib soetada 580 000 euro eest ning selle installeerimine võtab aega kõigest 3-5 päeva. Krõbeda hinna eest saab end aga hellitada korraliku täispaketiga — maja on sisustatud viimse detailini ja ära pole unustatud isegi voodipesu, käterätikuid ega hambaharjatopse. Allveelaevast inspireeritud terasmaja järgib ühest küljest industriaalset esteetikat, teisalt sulab ta tänu hiiglaslikele klaasakendele sujuvalt looduse rüppe.


Kahel tasapinnal paiknev elamine koosneb avarast köögist, elutoast, vannitoast ja teisel korrusel asuvast magamistoast. Interjööris domineeriv tume toon ei mõju üldsegi süngelt, sest selle foonilt pääsevad mõjule ümbritsevast loodusest pärinevad värvid ja vaated.

Terasest köögimööbel on elegantne ja praktiline. Kogu sisustuse on disaininud Vipp’i enda disainerid. Lisaks on köök varustatud parima tehnikaga Mielelt ja Smegilt.

Esimesel korrusel paikneb õuevaatega puhkenurk koos jaapani stiilis päevavoodiga. Teise korruse katuseakendega magamistuppa pääseb ainult redeli abil.

Selge ilmaga avaneb voodist imeline vaade tähistaevale!

Suur laud elutoas sobib nii seltskondlikuks õhtusöögiks kui ka kodukontoriks.

Musta mähtud vannitoa seinu katab teras, samast materjalist on ka vannitoamööbel.

Kogu elamises on rõhk funktsinaalsetel lahendustel. Esikus asuv garderoob on peidetud seina sisse.

Allikas: vipp.com