Läänemere tee 74a asuv Konverter Sisustusoutlet on mitmes mõttes põnev kauplus: sealt on võimalik leida nii mugavaid diivaneid kui erilisi valgusteid kui ka söögilaudu ja vaipasid. Aga ka elustiilikaupa. Just seetõttu meeldibki Konverteri töökale kollektiivile nimetada oma kauplust pigem elustiilikaupluseks. Mida aga üldse tähendab elustiilipood?

Elustiili alla saab liigitada ilmselt kõike, mis seotud mõnusa elamise, hubase kodu ja täisväärtusliku elu nautimisega. Kas selleks on kodu kaunistamine, hea toidu nautimine või hobidega tegelemine on igaühe isiklik tõlgendus.

Konverteri elustiiliosakonnast leiab endale igaüks sobivaid koduseid aksessuaare või abivahendeid hobidega tegelemiseks. Olgu tegemist kogenud sisekujundaja või inimesega, kes oma esimest kodu möbleerib. Valik elustiiliosakonnas on muljetavaldav: erilised lauanõud ja dekoratsioonid, kellad ja motiveerivate sõnumitega seinaplakatid ning vaasid ja näiteks ka kvaliteetseid sporditarbeid nagu SUPi-lauad, trendikad spordiriided või joogamatid. Ühesõnaga kõik, mida kellelgi ägedama elu loomiseks vaja.


Tahaks tõeliselt omanäolist kodu!

Tihti võib kohata sõpradele külla minnes samu asju, mida oled juba mõnel kodu Instagrami kontol näinud või isegi osta planeerinud oled. Inspiratsiooni ammutamiseks pole loomulikult see üldse halb, aga kui soovid oma koduga eristuda, tasub igal juhul üle vaadata ka Konverteri tootevalik. Miks? Nimelt on Konverteri kaubavalik pärit Euroopa koostööpartneritelt – tegemist on sealsete suurte kaupluste ja ladude laojääkidega. See omakorda tähendab seda, et igat eset on kas üks või äärmisel juhul paar tükki. Ja mis kõige parem- tootevalik iga päev uueneb ja seeläbi on nende lehelt võimalik pidevalt leida uusi omanäolisi esemeid. Loomulikult on see iga kodusisustaja unelm – leida oma koju esemed, mida teistel pole ja mis on unikaalsed. Seega – kui uue kodu sisustamine, vana makeover või lihtsalt dekoreerimine pooleli, siis astu kindlasti läbi Läänemere tee 74a asuvast Konverteri Sisustusoutletist või vaata nende laia valikuga e-poodi!

Jaga
Kommentaarid