Konkursile saabus esimene pühaderüüs kodu. Pildid saatnud Valentina ütleb, et talle meeldib alati kodus midagi sättida, ümber tõsta ja kaunistada - kas või hetkeks. Jõuluaeg annab suurepärase võimaluse kodu pisut teistsuguseks kujundada. Rõhku on pandud nii tubade kui ka aia kaunistamisele ja väiksematelegi detailidele. "Pühade juures on oluline jõululik atmosfäär, mis tekibki tänu pisikestele asjadele, mida on võimalik kodu kaunistamiseks kasutada. Kodu kaunistamine annab külmal ajal hubasust juurde ning siis on kodus mõnus jõulude saabumist oodata," lisab Valentina.

Kuidas osaleda?

Saada aadressil moodnekodu@delfi.ee 3–10 fotot oma jõuluilmelise kodu interjöörist või aiast ja kirjelda mõne lausega, kuidas oled oma elamist kaunistanud ja mis on teie peres pühade puhul oluline. Pildid võivad olla tehtud ka varasematel aastatel. Konkursile saab pilte saata 14.12.2021–01.01.2022

Konkursi tingimused:

  • Pildistatav ruum peab olema puhas ja korras.
  • Ootame pilte, millel on pühadeks kaunistatud kodune interjöör või koduaed.
  • Pildid palume saata üksikult, mitte kollaažina. Pildi suurus peab olema vähemalt 1 MB ja pilt peab olema hea kvaliteediga. Uduseid, väga tumedaid ja kehva kvaliteediga fotosid konkursil ei aktsepteerita. Soovitatav on teha interjöörist vähemalt paar pilti ka päevavalges. Toimetus jätab endale õiguse ebasobivaid pilte mitte avaldada.
  • Pildi saatjal peab olema õigus pilti kasutada, st ebaõigel teel saadud pildid fotovõistlusel ei osale.
  • Toimetusel on õigus kasutada pilte Moodsa Kodu veebis ja paberväljaandes.
  • Võitja selgub rahvahääletuse ja žürii otsuse tulemusena. Žürii teeb valiku kolme kõige enam lugejatelt hääli saanud kodu seast. Žüriisse kuuluvad Moodsa Kodu toimetajad ja E-Luxi esindaja.
  • Finaali valitud fotod on rahvahääletusel 04.01–09.01.2022 ja võitja kuulutame välja 10.01.2022.


Auhinnaks on E-Lux Kodutehnika välja pannud ikoonilise 1950ndate disainiga Smegi punase veekeetja. See veekeetja on loodud tõelistele teesõpradele ning keedab vett kiiresti, täpselt (vahemikus 50100 °C) ja tõhusalt. Smegi tehnoloogia ja kergelt retrohõngulise stiili abil võib muuta eriliseks iga hetke alates hommikusöögist kuni pärastlõunateeni, kiirest pausist kuni õhtuse lõõgastumiseni. Auhinna väärtus on 215 eurot. Loe auhinna kohta lähemalt E-Luxi kodulehelt.


  • Vaata SIIT ka möödunud aasta konkursi võidukodu.


Mõnusat pühade jäädvustamist!