105 ruutmeetril paiknev elamine Stockholmi kesklinnas on tõeline maiuspala ja inspiratsiooniallikas Skandinaavia stiili andunud fännidele. Kogu elamine on võõbatud lumivalgeks ning tooni annavad vaid naturaalne parkett ja sisustusaksessuaarid, mille puhul on samuti tonaalsus hoolikalt läbi mõeldud. Valgele sekundeerivad valdavalt neutraalsed beežid ja hallid toonid, mis suudavad ometigi luua mõnusalt hubase atmosfääri.

Kontrasti loovad üksikud musta värvi pinnad, näiteks köögimööbel, elutoa toolid ja valgustid esindavad tumedamat poolt. Palju leiab ka metalseid elemente.

Kõrge katuseviilu alla peidetud kodu paikneb kahel tasapinnal. Teisele korrusel on vaid üks tuba ning sinna viib kaunis lumivalge trepp.

Nutikalt on ära kasutatud ka trepialune ruum, kuhu on sisse seatud avatud riiulid — seal saab au ja uhkusega eksponeerida põneva disainiga vaase ja klaase.

Trepp viib katuseviilu alla ehitatud pisikesse ruumi, kuhu on sisse seatud tuba, kus lae kõrgust iseenesest nii palju vaja ei olegi — magamistuba. Pisike toake mõjub olenemata oma olematutest mõõtmesest helgelt ja avaralt tänu heledatele toonidele.

Kodu krooniks on suur rõdu, mis annab head eeskuju, kuidas korteri juurde kuuluvat õueruumi ka talvisel ajal dekoreerida. Jõuluhõngu lisavad valgusketid ja kuuseoksad.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Alvhem.com