1. Armas maamaja Jõelähtme vallas, 124 900 eurot

Sambu küla asub Tallinnast ca 30 kilomeetri kaugusel ning vahemaa läbimiseks sõiduautoga kulub ca 25 minutit. Maamajast kahe kilomeetri kaugusel asub Raasiku, kus on olemas poed, rongijaam, lasteaed ja kool — ühesõnaga kõik eluks vajalik. Maamajas on ruutmeetreid 112,6, lisaks on võimalik ehitada välja teine korrus ( 50 m2) ja maakividest küün (165, 6m2). Maja on seest ilusasti liivapritsiga puhtaks tehtud ja juba osaliselt renoveeritud. Väljast vajab maja veel korralikult kõpitsemist, kuid kui pisut tööd ja vaeva näha, saab pilkupüüdva klaasverandaga majast kindlasti aasta kodu tiitli vääriline pärl!

  • Huvi korral tutvu kuulutusega SIIN.


2. Kaunis maakodu Kuusalu vallas, 139 000 eurot

Loksa lähedalt Joaveski külast leiab kauni maakodu, mille krundile mahuvad lisaks elumajale (163 m2) veel saun, suvemaja, puukuur ja kasvuhoone. Maja on osaliselt renoveeritud, osaliselt ootab veel uue omaniku maitse ja äranägemise järgi remontimist. Majal on vahetatud aknad ja vooderdatud välisseinad, tubades on seinad seestpoolt puhastatud kuni palgini. Lisaks kuuele toale on majas veel töötuba/kabinet, avar köök, duširuum ja mitmed panipaigad. Maakodus on hea ka külalisi võõrustada, sest suurepärases korras saunamaja ja suvemaja juurde kuuluvad mugavad magamiskohad.

  • Huvi korral tutvu kuulutusega SIIN.


3. Majaosa Laitse lossi endises aidahoones, 189 000 eurot
Kui suured perekorterid pealinnas ei mahu eelarvesse ja mõne korrastamist vajava maakodu remontimine ei tule samuti kõne alla, on heaks lahenduseks renoveeritud majaosa Laitse lossi lähistel. 112 ruutmeetrisesse korterisse võib kohe sisse kolida ning oma maitse järgi sisustada. Elamine paistab silma massiivsete paekiviseinte ja avara planeeringuga. Kolme magamistoaga korteri juurde kuulub ka pisike maalapp, kus suvel terrassielu nautida ning lilli ja maitsetaimi kasvatada.


  • Huvi korral tutvu kuulutusega lähemalt SIIN.


4. Suur korter mereranna läheduses, 139 000 eurot

Lohusalu poolsaarelt leiab 4-toalise avara korteri, mille juurde kuulub ka rõdu. Korteri planeering kulgeb läbi maja ning avar klaasitud rõdu avaneb hommikupäikese suunal. Hommikohvi juurde võib nautida kaunist vaadet männimetsale ja kuulata linnulaulu. Lähedusse jääb mererand.

  • Huvi korral vaata lähemalt SIIT.

5. Soodsa hinnaga elamine Paldiskis, 32 700 eurot

Kui Lasnamäel tuleb 50-ruutmeetrise korter eest välja käia 100 000 eurot ja kesklinnas kõvasti rohkem, siis kiirelt arenevas Paldiskis saab sama suure kodu kätte mitu korda odavamalt. Staliniaegses kortermajas asuv elamine paistab silma kõrgete lagede ja avara planeeringuga.

  • Huvi korral tutvu kuulutusega SIIN.