1. Valage šampoon ja dušigeelid ühesugustesse pudelitesse. Värvilised sildid šampooni- ja dušigeelipudelitel muudavad silmeesise kirjuks. Seetõttu tasub soetada meelepärased anumad, kuhu saate šampoonid ja dušigeelid ümber valada. Nii mõjub ka vannituba rahulikumana. Kõik üleliigne olgu peidus kappides.

2. Hoidke väikseid asju kandikul või korvikeses. Väikseid asju võiksite hoida kandikul või korvikeses, sest nii on need korrektselt ühes kohas ja alati käepärast.

Populaarsed on ka kitsad ratastel riiulid, mis võtavad vähe ruumi, kuid mahutavad palju.

3. Panipaik valamu all. Valamukapita valamud on pisikeses ruumis populaarsed. Samas puudub sellise valiku puhul võimalus asjade hoiustamiseks. Kasvõi pisike panipaik on parem, kui mitte midagi ja aitab korda luua. Kui ka pisike valamukapp tõesti kuidagi ära ei mahu, võta kasutusele korvike, kus asju hoida.

4. Dušinurga pesemistarvete organiseerija on pisikeses vannitoas elementaarne detail. Samas ei pruugi metallist ja plastikust riiulid paljudele meeltmööda olla ja oma disainiga võluda. Kui hästi otsida, võib aga tõeliseid pärleid leida.

5. Lisage sahtlite sisekülgedele magnetribad. See on hea koht pisikeste metallist esemete hoiustamiseks, mida võib vannitoas vaja minna ja mis kipuvad teinekord ära kaduma.

6. Korvid kapiustele. Igasuguste korvikestega teeb vannitoas imesid ja vedelevad asja leiavad hoobilt õige koha! Samuti saab nendega kappidesse lisaruumi luua.

7. Riiul ukse kohal pakub lisaruumi. Seal on hea hoiustada harva kasutatavaid ent siiski vajaminevaid asju. Samas säilib vannitoa avar ilme.

Allikas: apartmenttherapy.com