Tallinn

Pealinnas on müügil ligi 200 maja. Umbes 10% neist küündivad üle miljoni euro ning ihaldusväärsemateks asukohtadeks on endiselt Tallinna vanalinn, Pirita ja Kadriorg. Kui jätta välja kortermajad ja arendused ning vaadata vaid eramute pakkumisi, siis kalleimaks objektiks on Tallinnas Pirital asuv mereäärne funkstiilis eramu, mis paistab suurepärase asukoha kõrval silma ka hea arhitektuuri ja läbimõeldud sisekujundusega. Kahekorruselises suure aiaga eramus on ruutmeetreid pisut üle viiesaja ning majja mahub ära ka kadestamisväärne kahe sauna ja basseiniga spaakompleks. Maja maksumuseks on 2 250 000 eurot ning kuulutusega saad lähemalt tutvuda SIIN.

Pealinna soodsaimaks eramuks on ehitusjärgus olev minimaja Nõmmel. 53-ruutmeetrine kodu tuleb koos ehitusprojekti ja korrektse dokumentatsiooniga ning ostja saab selle viimistleda oma äranägemise järgi. Maja juurde kuulub ka pisike privaatne aialapp. Maja hinnaks on 59 000 eurot, kuid arvestada tuleb mõistagi veel ehituse lõpetamiseks vajaminevate lisakuludega. Kuulutusega saad lähemalt tutvuda SIIN.

Pärnu

Pärnus on eramuid müügis umbes kuuekümne ringis. Kallima otsa majad paiknevad enamasti kas kesklinnas või hinnatud rannarajoonis. Pärnu kalleim eramu asub südalinnas, otse Koidula pargi ääres ning lühikese jalutuskäigu kaugusse jäävad kohvikud-poed, aga ka suvepealinnale omane rannamelu. 2003. aastal ehitatud kahekorruselises viie toaga eramus on ruutmeetreid 384,7m2 ning maja hinnaks on 769 400 eurot. Maja juurde kuulub aed ja eraldi garaaž kahele autole. Huvi korral tutvu kuulutusega SIIN.

Pärnu soodsaima maja saab kätte 45 000 euroga ning tegemist ei ole mitte kellegi kõrvalhoone, vaid täiesti privaatsel krundil asuva korrastamist ja soojustamist vajava suvemajaga. Krundi suurus on 598 m² ning detailplaneering lubab sinna rajada ka suurema hoone. Huvi korral vaata kuulutust SIIT.

Tartu

Tartus otsib uut omanikku ligikaudu sada eramut. Kalleim ja luksuslikum neist on südalinnas, Vallikraavi serval paiknev kahe korruse ja viie toaga modernne eramu. Hoonest avanevad imelised vaated Toomemäele ja Vanemuise parki ning maja ümbritseb suur lukustatav aed. Maja eest küsitakse 995 000 eurot. Huvi korral tutvu kuulutusega SIIN.

Soodsaimaks pakkumiseks on Tartus kapitaalset remonti vajav 6-toaline maja Raadi-Kruusamäe piirkonnas. Ruutmeereid on majas 233,9 m² ning selle uueks omanikuks võib saada 110 000 euro eest. Huvi korral vaata kuulutust SIIT.

Narva

Narvas majaostjale väga suurt ja mitmekesist valikut ei avane — müügis on vaid paarkümmend objekti. Kalleim ja luksuslikum neist paikneb linna serval, Narva jõe vahetuses läheduses asuvas eramurajoonis. Maja maksab 250 000 eurot ning ruutmeetreid on seal 174. Huvi korral vaata kuulutust SIIT.

Narva linna soodsaim maja maksab 40 000 eurot. Tegemist on pisikese, 60 ruutmeerise elamisega, mis vajab kapitaalremonti. Iseenesest on tegu ilusa ja ajaloolise puitmajaga, mida kaunistab klaasitud veranda ning millest võib hea tahtmise korral võluda välja väga armsa kodu. Kuulutusega saad lähemalt tutvuda SIIN.