Isegi kui oleme aeg-ajalt sunnitud oma argipäevamured ja töömõtted õhtul koju kaasa võtma, ei taha me nendega kindlasti une arvelt tegeleda. Kui ka päev on tormiline ja jooksmist täis, peab uni olema rahulikumast rahulikum. Nii otseste kui ka alateadlike segajate peletamisele aitab kaasa und soodustav keskkond koos sobiva magamisasemega. Voodi olulised osad – padjad ja madratsid – peaksid olema võimalikult mugavad ja pehmed, ent kuidas seda saavutada?

Kaela ja selgroo optimaalseks toetamiseks loodud padjad

Premium-klassi patju võib võrrelda luksusautoga – kes kord juba sellega sõitnud, see naljalt vanema auto rooli ei kipu. Sama kehtib tegelikult kõikide asjade puhul elus ja nagu mainitud, ei saa üle ega ümber meile kvaliteetset und tagavatest toodetest. Ühed mugavamad ja kehasõbralikumad neist on Tempuri madratsid ja padjad, mida soovitatakse muu hulgas ka selja- ja kaelaprobleemide ning norskamise ja unehäirete vähendamiseks. Kvaliteetsed Tempuri padjad on ühtaegu nii ergonoomilised kui ka raviomadustega.

Algselt NASA kosmonautide jaoks välja töötatud padjad on valmistatud kehaga kiiresti kohanevast Tempuri materjalist, mis võtab arvesse igaühe kehakuju ja toetab seda just seal, kus vaja, hoides keha õiges asendis. Pea padjale asetades vajud justkui sinna sisse, mis toob mugava ja hea tunde. Lisaväärtusena on uued padjad kaetud jahedamat temperatuuri hoidva ja peanaha eest hoolitseva SmartCool-kattega. Padjad muudavad selgroo asendi mugavamaks ja toetavad selili, kõhuli või külili magades kaela.


Igaüks leiab sobiva

Uue padjaga harjumine vajab veidi aega, kuniks keha asend õigeks muutub. Tegu on loomuliku protsessiga, sest paraku ei toeta sugugi mitte kõik padjad inimese kaela õigesti. Padja sobivuses veendumiseks tasub minna seda isiklikult salongi testima. Kui ka hiljem kodus selgub, et padi siiski ei sobi, saab selle nädala jooksul sobivama vastu välja vahetada.

Kahtlemata leiab Tempuri patjade laiast valikust igaüks endale oma – nii klassikaliste magamispatjade austajad kui ka need, kes eelistavad kõhuli või külili magada või hoopis padja endale kaissu võtta. Tempuri patjade ergonoomiline disain koos Tempuri materjaliga leevendab survet õlgade, kaela ja selja ümber ning võimaldab lihastel täielikult lõõgastuda.

Tempuri patju leidub ka spetsiifilisemate vajaduste tarbeks. Selliseid patju tavapäraste tootjate valikust ei leia. Näiteks õige rühi saavutamiseks loodud kiilpadi just neile, kes istuvad kaua arvuti taga, veenipadi jalgade vereringe parandamiseks ja kandadele avalduva surve leevendamiseks ning seljatoepadi, mis pakub seljaprobleemidega inimestele ja rasedatele naistele tuge alaseljale ning suuremat mugavust.

Sobiv madrats teeb öisele vähkremisele lõpu

Padjad ja madrats moodustavad ühtse terviku, mistõttu ei viiks arutlus selle üle, kumb on siis olulisem, kaugele. Mõlemad on olulised. Nii nagu patjade valik on ka madratsite sortiment poodides väga suur ja paneb küsima, milline on ikkagi kõige sobivam. Kindlasti valivad uut madratsit suurema hoolega need, kes on pidanud kõigest paar aastat tagasi ostetud ebasobiva toote hingusele saatma.

Madratsitootja Tempur Sealy tooted valmivad sarnaselt patjadega Tempuri materjalist. Tegemist on unikaalse patenditud materjaliga, mis kohandub täpselt keha vormidega, on õhuline ja temperatuuritundlik. Madrats toetab keha vajalikes piirkondades ilma füüsilist survet avaldamata, seega ei ole vereringe häiritud ja inimene keerab ennast magades kordades vähem, uni muutub kvaliteetseks, mis omakorda annab võimaluse ennast korralikult välja puhata.

Kvaliteetse madratsi kasutamisel ei teki survepunkte ehk nii-öelda raskuskohti pea, õlgade, selja, puusade ja jalgade kohale. Survepunktid häirivad magamise ajal verevarustust ja aju annab kehale käsu asendit muuta. Ebasobiv madrats on üks tõenäolisemaid öösel vähkremise ehk küljelt küljele keeramise põhjustajaid, mis sügavat und takistab. Tempuri madrats haarab magaja õrnalt justkui oma embusse, paigutab keha õigesse asendisse ja toetab piisavalt vajalikest kohtadest.

Tempuri madratsid ja padjad ei sisalda allergeene ning on lestavabad. Madratsi pealiskate on pestav. Erinevalt teistest madratsitest ei tohi seda voodil keerata. Lihtsalt aseta see oma voodile ja kasuta 30 aastat järjest. Nii käib asi premium-klassi madratsitega.

Viis eri tüüpi madratsit

Tempuril on viis erinevatele nõudmistele vastavat madratsitüüpi. Endale sobiva valimisel tuleb arvestada nii kehatüübi kui ka magamisharjumustega.

Näiteks hästi pehme Cloud sobib inimestele vanuses 30–40, keda ei vaeva seljavalud.

Keskmise jäikusega madrats Sensation on mõeldud nii noortele kui ka kõigile neile, kelle selg vajab suuremat toetust.

Meditsiiniline madrats Original ehk ravimadrats suudab toetada piisavalt ka siis, kui selg või õlad on opereeritud.

Neljas tüüp on hübriidmadrats, mis koosneb pooleldi vedrudest ja pooleldi Tempurist, et nautida supermaterjali kõiki hüvesid vetruvas koosluses.

Hiljaaegu lisandus tootevalikusse eriti jäik ortopeediliste omadustega madrats Firm, mis on spetsiaalselt välja töötatud tõsiste selja- ja kaelaprobleemidega inimestele.

Nii Tempuri madratsid kui peagi ka padjad on jahutusega. Spetsiaalne CoolTouch-kate viib sooja madratsist välja ja välistab magades liigse soojuse tekke, mis võib und häirida.

Tempuri materjali ja toodete positiivset mõju tõestab ka kasutajate tagasiside. Lisaks heale unele toonitatakse tihti, et tänu uuele madratsile on vabanetud õla- ja seljavaludest. Üks ostja, kes ei olnud võimeline tugevate seljavalude tõttu autoga sõitma, sai abi lumbaarpadjast ja ostis seejärel ka uue madratsi, mille tulemusena on aastaid vaevanud seljavalud umbes 80% ulatuses kadunud. Kes korra seda madratsit proovinud, see enam sealt tõusta ei taha!

NOVEMBRIS kõik Tempuri madratsid 15% soodsamad! Tule, proovi ja telli!

Küsi lisa telefonil 5361 4569 või kirjuta aadressil info@tempurshop.ee.
www.tempurshop.ee

Jaga
Kommentaarid