Tehnoloogiaekspertide sõnul jätkub sama tendents ka sügisel, mil inimesed naasevad tööle, jätkavad õpinguid või leiavad uusi harrastusi. Püüd end paremini realiseerida jätab majapidamistöödeks märgatavalt vähem aega, kuid kodumajapidamises uusi ECOVACS ROBOTICSi nutiseadmeid abiks võttes saab igaüks lõpuks veeta rohkem aega pere, sõprade või hobidega. ECOVACS on välja töötanud tootevaliku, mis võimaldab erineva sissetulekuga inimestel tehnoloogiaid kasutada ja leida kodupuhastuseks oma vajadustele enim vastava abilise. Kui robot teeb vähemalt 1 tunni kodutöid nädalas, saab inimene täiendavalt nautida vähemalt 52 tundi vaba aega aastas.

Auhindu pälvinud robot igale perele

ECOVACS Robotics oli kodurobootika uuenduste esirinnas juba ammu enne selle kontseptsiooni moodiminekut. Ettevõttes üle 20 aasta töötavad inimesed pingutavad selle nimel, et robot oleks igas perekonnas harjumuspärane seade, julgustades inimesi nutikalt elama ning stiilsete ja funktsionaalsete seadmetega elu nautima. Arvestades iga pere ja inimese isiklikke vajadusi, on ettevõte välja töötanud väga erinevaid roboteid, mis imevad tolmu ja pesevad põrandat ning puhastavad aknaid.

Sel aastal pälvis ECOVACS Robotics auhinna PLUS X AWARD, mille asutaja on Saksa toote- ja turuhinnangu instituut, kes palus küsitluses osalenud tarbijatel hinnata tipptasemel teenustega seondatavaid kaubamärke. Seega põhineb auhind otseselt tarijate arvamusel ja näitab selgelt, et ECOVACS Roboticsi väljatöötatud robottolmuimejad on pälvinud klientide tunnustuse ja rahulolu. Tuleb vaid täpselt kindlaks määrata oma vajadused, eelarve ja valida laiast tootevalikust omale sobivaim koduabiline.

Imeb tõhusamalt ja peseb põranda veel puhtamaks

DEEBOT N8 seeria robottolmuimejad koristavad ja pesevad põrandat samal ajal, pakkudes tippkvaliteeti ka keskmises hinnaklassis. Pealegi kasutavad seadmed ülitäpseid navigeerimis- ja objektituvastustehnoloogiaid.

DEEBOT N8 robotitel saab reguleerida kasutatava vee hulka, et saaks pesta kas märjema või kuivema lapiga. Veel üks seadme erakordne omadus – 53% suurem imemisvõimsus võrreldes OZMO 950 tolmuimejaga ja integreeritud TrueMapping-tehnoloogia dToF laseranduritega, mis mõne sekundiga skannivad ja kuvavad täpselt keskkonna.

Jätke kodukoristus robotile ja naaske pärast puhtust puhtasse koju

Neile, kes hindavad kodu esteetikat ja puhtust, kellele tekitab laitmatult korrastatud kodu naudingut, peaksid huvi pakkuma robotid DEEBOT N8 PRO ja DEEBOT N8 PRO+. Seadmetesse sisseehitatud tehnoloogia võimaldab tolmuimejatel tuvastada takistusi 0,1–10 meetri kauguselt, näiteks põrandale jäänud esemeid, kardinaid või toolijalgu, mis võimaldab vältida koristamise ajal takerdumisi, kokkupõrkeid mööbliga, kõrgeid lävepakke ja trepilt kukkumist. Seadmetel on TrueMapping-tehnoloogia, mis laseb neil kiiresti ja täpselt skannida keskkonda, hinnata kaugust, põrandakatete iseloomu ja takistusi. Mõlemad mudelid on OZMO 950 tolmuimejaga võrreldes 73% suurema imemisvõimsusega. Robotitesse integreeritud OZMO™-tehnoloogia aitab põrandat kvaliteetselt pesta, jätmata sellele kleepunud mustust. Nutirakenduse abil on sellesse kategooriasse kuuluvaid roboteid lihtne juhtida ja kui roboti energiavaru saab töötades otsa, liigub see jaama laadima ning pärast laadimist naaseb oma tööd lõpetama.

Isepuhastusjaam vabastab tolmukonteineri tühjendamisest vähemalt kuuks

Roboteid DEEBOT N8+ ja DEEBOT N8 PRO+ saab osta koos isepuhastusjaamaga, mis mahutab 2,5 liitrit tolmu ja mustust. Kui selline jaam on olemas, ei pea vähemalt kuu aega iga tolmuimemise järel roboti tolmukonteinerit puhastada. Isepuhastusjaam on nii DEEBOT N8+ kui ka DEEBOT N8 PRO+ komplektis olemas ja see sobib hästi ka DEEBOT T8 ja T9 seeria masinatele. Viimaste puhul tuleb jaam eraldi juurde osta.

Robottolmuimejad suurtele ruumidele ja loomaarmastajatele

Robot OZMO950 on meelepärane kokkuhoidlikele inimestele. Tänu väga suurele aku mahutavusele (5200 mAh) tagab robot puhtuse suurtes ruumides. Roboti DEEBOT U2 PRO väljatöötamisel peeti silmas lemmikloomadega kodusid, varustades selle režiimiga Max+, mis tagab suurema imemisvõimsuse, samuti lemmikloomaomanikele mõeldud uuenduslike tarvikutega, nt pusavaba hari ja eriti suur tolmu mahutatavus. See on kui loodud loomarvadega kaetud põrandaid koristama.

Kaks korda suurem imemisvõimsus ja nutijuhtimine peaaegu et nullivad majapidamismured

Ühe suurima elektroonika hulgimüügiettevõtte ACC Distributioni ekspertide sõnul pälvivad ostjate huvi eelkõige võimekad DEEBOT T9 sarja robottolmuimejad. Uue põlvkonna tolmuimejate DEEBOT T9 projekteerimisel valiti võimsuseks koguni 3000 Pa, mis ületab selle eelkäija T8 oma 113% võrra ja puhastab seetõttu tõhusalt mis tahes mustuse. Kuni 480 võnget minutis vibreeriv plaat tagab maksimaalse kontakti põrandaga ja tänu OZMO™ Pro 2.0 tehnoloogiale eemaldatakse ka raskesti puhastatavad plekid. Pesemisfunktsioon on 50% vaiksem kui mudelil T8 ning valikus on ühe- ja mitmekordsed pesulapid.

Kõiki DEEBOTi mudeleid saab juhtida mobiilirakendusega, mis võimaldab inimesel ise kavandada ja seadistada töörežiime, valida sagedus ja intensiivsus ning olla seda tehes ise ükskõik kus. Rakendus ECOVACS HOME kuvab tõepärased kodu 2D- või 3D-kujutised. DEEBOT T9 mudelites rakendatakse 3D-plaani vaadet, millel on esemete ja mööbli mudelkujutised. Rakendusse saab korraga salvestada kolm kaarti, mis tähendab, et robottolmuimeja DEEBOT T9 ei eksi teelt ka maja kolmel korrusel liikudes ja kui te seadme korrust vahetate, mäletab ta suurepäraselt, kus mingid esemed teie kodus asuvad. Seade suudab iga päev umbes 250-ruutmeetrise pinna tõhusalt puhastada.

Ei ime üksnes tolmu, vaid lõhnastab ka ruume

Veel üks selle robottolmuimeja eelis – nüüd saavad uue robottolmuimeja ECOVACS omanikud puhast kodu nii näha kui ka selle lõhna tunda. DEEBOT T9 neutraliseerib lemmikloomade lõhnad ja muud soovimatud aroomid. Tolmuimejasse paigaldatud õhuvärskendaja eraldab töörežiimis olles valitud aroomi, mida on tunda veel kaua pärast koristamist. Rakenduses ECOVACS HOME saab seadistada, millal ja millises ruumis tuleb õhuvärskendaja sisse lülitada.

Robottolmuimeja DEEBOT T9 on saadaval ka isepuhastusjaamaga. See mahutab 2,5 liitrit tolmu ja mustust. Nii et võite unustada roboti hoolduse ja tolmukonteineri tühjendamise umbes kuuks, sest seade saab selle tegevusega ise hakkama.

Aknad saab säravpuhtaks ka diivanil istudes

Aastal 2018 korraldatud ECOVACSi uuringust selgus, et üks ebameeldivamaid majapidamistöid on akende pesemine. Koguni 49%-le vastanutest ei meeldi seda teha. Vaatamata aknapesurobotite nõudluse suurenemisele ei ole ka mitme aasta möödudes trendid muutunud. Sel põhjusel jätkab tootja aknapesurobotite täiustamist. Tänu WIN-SLAM 2.0 tehnoloogiale, mis planeerib arukalt puhastustee, on uut aknapesurobotit WINBOT 920 eriti lihtne kasutada ja robot puhastab edasi-tagasi liikudes hoolikalt klaasi. Robot töötleb kogu klaasipinda, uus mikrokiudlapp puhastab hoolikalt tolmu jälgi jätmata ja töö lõpus naaseb robot puhastustsükli algpunkti. See nutiseade saab hakkama ka raamita klaasi puhastamisega, tehes kindlaks klaasi piirjooned, olgu see siis raamiga või ilma. Selle funktsiooni tõttu sobib mainitud aknapesurobot suurte või raskesti ligipääsetavate peeglite ja talveaia klaaside puhastamiseks.

Aknapesurobotit WINBOT 920 saab juhtida häälkäskude või rakenduse abil. Robotil ei pea enam silma peal hoidma, sest töö edenemist saab mobiiltelefonis reaalajas jälgida. ECOVACS pöörab suurt tähelepanu turvalisusele ja on loonud WINBOT-robotite jaoks mitmetasandilise turvasüsteemi. Robot liibub ise klaasile ja ka elektritoite katkemise korral püsib seade endiselt klaasi küljes. Lisaks kinnitatakse seade ka karabiinhaagiga. Roboti kaitsmiseks tolmu või kahjustuste eest transportimisel töötas tootja välja spetsiaalse mugava kohvri.

Tutvu toodetega lähemalt ja osta siit.

Jaga
Kommentaarid