Millist mööblit endale nii koju kui äripindadele kõige rohkem soovitakse? Eks ikka just sellist, kus saab iga aspekti puhul ise täielikult kaasa rääkida – nii mõõtude, funktsionaalsuse, materjalide kui ka disaini osas. Väga tihti soovitakse omavahel kombineerida erinevaid materjale alates täispuidust ja mööbliplaatidest kuni klaasi, kivi, marmori ja metallini välja. Seega pole ime, et rätseplahendustena valmistatud mööbli tellimine nii kodudesse, kontoritesse kui ka avalikesse hoonetesse suureneb iga aastaga. Nii eraisikutele kui firmadele erilahendustena mööblit valmistava Ahrens Investing OÜ näeb omast kogemusest, kuidas järjest enam liigutakse võimalikult laiale auditooriumile loodud standardmööbli valikust individuaalsete lahenduste poole, mis tänapäeval võimalikud on. Sisuliselt võib öelda, et võimatuid tellimusi pole olemas ning õnneks on ka sisekujundajate ja arhitektide teadmised uute materjalide ja konstruktsioonide osas järjest paremad, mistõttu oskavad nad tarbijate soovide ning kauakestvate lahenduste leidmise nimel alati kaasa rääkida.

Kui tellija on oma soovid korralikult läbimõeldud ning arvestanud seejuures ka ergonoomiliste lahenduste ja kasutamisega kaasnevate pisiasjadega, sujub koostöö mööbli valmistaja ja kliendi vahel alati väga ladusalt. Samas ei pea kunagi kartma rohkem nõu küsida. Kui klient vajab valiku tegemisel rohkem abi, on kogemustega pakkujal vastav kompetents alati olemas ning teekond kliendi ideedest teostuseni kulgeb ka siis üsna lihtsalt ja valutult.

Kuidas alustada erilahendusena valmiva mööbli tellimist?

Kõigepealt tuleb muidugi otsustada, kuhu, millist mööblit ning millisel otstarbel vajatakse. Võib juhtuda, et kööki sobib ideaalselt poest ostetav seinakapp, kuid erimõõdulisse seina standardmööblit reeglina ära ei mahuta. Selleks mööbli erilahenduste pakkuja ongi, et aidata ideid ellu viia ning seda ilma, et klient ise mõõtmiste, jooniste ja kavandamistega kurnata. Ahrens Investingu spetsialistid käivad enne mööbli valmistamist alati kliendi kodus või äripinnal kohal, et vastavad toimingud ära teha ning anda nõu ka disaini osas, et uus kapp, riiul, tool või voodi oma uude keskkonda maksimaalselt sobima hakkaks.

Ahrens ei ole keskendunud vaid ühele mööblisegmendile, vaid valmistab kõikvõimalikku mööblit esikust magamistoani ja vannitoast köögi ning kabinettdeini. Lisaks saab alati nõu ka muudes praktilistes küsimustes – kui lähedale tasuks mööblit asetada kaminale või radiaatorile ning kuidas on konkreetset pinda kõige otstarbekam hooldada ja puhastada.

Masstoodangule on alternatiiv

Oluline on ka mainida, et eritellimus ja erilahendus tähendavadki just kliendi kõikide soovidega arvestamist, mitte aga „erilist” selles mõttes, et see vaid loetud ja vähestele inimestele kättesaadav oleks. Nagu mainitud, tõestab seda ka järjest suurenev trend just selliste lahenduste kasuks, mida tellitakse nii väiksesse korterisse, eramajja kui ka äripindadesse ja tootmishoonetesse.

Ahrens Investing kasutab nii metallist ja klaasist kui ka pehmest materjalist mööbli valmistamisel alltöövõttu, mille puhul on tarneajaks 4–6 nädalat. Ettevõte annab oma toodetele alati kaheaastase garantii, mis võib tähendada nii transpordil saadud kahjustuste likvideerimist kui ka kapiuste reguleerimist aastate möödudes.

Jaga
Kommentaarid