Göteborgi sajandivahetuse linnamaja ühest katusetornikesest leiab ülimalt võluva ja hubase elamise, mis on äsja renoveeritud. Rõhku on pandud heledatele toonidele, naturaalsetele materjaldele ja iga ruutmeetrer on hoolikalt läbi mõeldud. Eriti kaval on köögi asukoht — see asetseb esiku ja elutoa vahelises nurgakeses võttes enda alla vaid üsikud ruutmeetrid. Nii ei tulnud loobuda elutoast ega magamistoast.

Koloriit on skandinaavia stiilile omaselt puhas ja looduslähedane. Karget valget täiendavad erinevad halli varjundid ja soojad puidunoodid. Kööginurga ja rõdu vahele jääv sein on kaetud kitsate puitliistudega, mis muudavad ruumi soojaks ja hubaseks.

Katusekorruste peamiseks mureks võib olla vähene valgus. Seetõttu värviti elutuba kriitvalgeks. Nii paistavad laed kõrgemad ja pisikestest akendest tuppa langev valgus pääseb paremini mõjule.

Pehmust ja hubasust lisavad suured heledad vaibad. Mõeldud on ka kunstiteostele, toataimedele ja pisikestele, kuid olulistele aksessuaaridele, mis just selle õige kodutunde loovad.

Kuna töötegemine käib tänasel päeval kodukontorist, siis siingi on leitud üks kasulik ruutmeeter nutika seinale kinnitatava töölaua jaoks.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid