Milline värvivalik ja stiil valida, sõltub väga palju isiklikest eelistustest, aga ka ülejäänud elamisest. Siit leiad mõned head ideed:

  • Maalähedases ja boho stiilis magamistoad koguvad maailmas aina enam populaarsust. Mahedas paletis kooslus heledatest puidutoonidest mõjub alati värskelt ja rahulikult. Pisut eksootilisema noodi võid lisada punutud detailide- ja kõrrelistega. Tulemuseks on mõnusalt lõõgastav interjöör, kus viibiksid justkui nagu puhkusel olles.

  • Minimalistlik magamistuba on lihtne, kuid praktiline valik. Mida vähem on magamistoas asju ja üleliigseid detaile, seda lõõgastavamalt mõjub ka ruum. Et tuba liiga tühja ja ilmetuna ei mõjuks, täienda askeetlikku interjööri näiteks toataimedega — need puhastavad õhku mürgistest ühenditest ja aitavad paremini uinuda.



  • Šikk ja tumedates toonides magamistuba on heaks alternatiiviks neile, kes soovivad, et magamistuba oleks alati pisut hämar. Kui heledad toonid toovad ruumi rohkem valgust ja helgust, siis tumedad toonid hoopis neelavad valgust. Kombineeri tumedaid halle tumeda puiduga ning tulemuseks on tõeliselt šikk ja stiilipuhas magamistuba.

  • Modernse ja luksusliku magamistoa kujundamisel tasub aluseks võtta selged ja puhtad jooned ning kvaliteetsed materjalid — pisut sametised kangad voodipeatsi ja kardinate juures mõjuvad alati kaunilt ja väärikalt. Luksulikuma noodi saad lisada aksessuaaridega — näiteks stiilsete valgustitega, mis ei pea asuma ilmtingimata öökapil vaid võivad rippuda ka laes.



  • Skandinaavia stiilis magamistuba on kujunenud ajatuks klassikaks ning võlub oma läbimõeldud lihtsusega. Peamisteks märksõnadeks on monokromaatiline palett ja põhjamaise disainiga mööbel.


Ammuta rohkem inspiratsiooni klikkides galeriil:

  • Kui sul on kodus äge magamistuba, siis osale suurel fotovõistlusel “Minu stiilne magamisuba 2021”. Auhinnaks on Rave Mööbel välja pannud stiilse ja mugava Buona Notte sarja kuuluva Firenze kontinentaalvoodi, mille väärtus on 1500 eurot. Konkursil osalemise kohta loe lähemalt SIIN.