Valgustus peaks põhinema erinevatel valgustusvajadustel ja ruumikasutusel, mis varieeruvad sõltuvalt kellaajast ja päevast. Õige valgustusega saab kujundada soovitud õhkkonda, tuua esile esemeid, olla aktiivne, toetada keskendumist ja suurendada ohutust. LEDVANCE'i SMART+ WiFi toodetes on atraktiivne disain ühendatud moodsate nutivalgustuse funktsioonidega erinevate sise- ja välisruumide jaoks.

Valgustus on midagi palju enamat kui lihtsalt sisse- või väljalülitamine. SMART+ WiFi valgusti saab seadistada selliselt, et see kajastab päevakava, reguleerib valgust uinumisel ja ärkamisel, keskendumise ja lõõgastumise ajal ning igapäevatoimetuste tegemisel. Automaatsed valgusjärjestused võimaldavad kasutada taimerit ja määrata täpne aeg, mil valgusti peaks süttima. Pole vahet, millist õhkkonda soovite luua või esile tuua – võimalused on lõputud ning sooja ja külma valge valguse vahele jääb 16 miljonit lummavat värvitooni.

SMART+ WiFi tooted võimaldavad teil igal ajal ja ükskõik kus kontrollida, hämardada ning isikupärastada oma valgusteid, kasutades tasuta LEDVANCE SMART+ rakendusega nutitelefoni. SMART+ valgusallikaid saab lihtsalt ja mugavalt juhtida Google Assistanti või Amazon Alexa abil. SMART+ WiFi lahenduste abil saate väga lihtsalt kujundada individuaalset valgustusõhkkonda ja tuua esile fantastilisi tahkusid ning seda mitte ainult siseruumides, vaid ka aias ja maja ümbruses.

Meie SMART+ tootevalik annab selleks rohkelt inspiratsiooni: www.ledvance.com/ee

Jaga
Kommentaarid