Pisike ühetoaline korter ei andnud sisekujundajale just kuigi palju võimalusi, mida olemasoleva ruumiga ette võtta. Et ruutmeetreid on vähe, ei olnud mõeldav magamistuba muust elamisest ühendada ja nii tekitati võimalikult funktsionaalne ruum, kuhu mahuks ära nii köök, magamistuba, kodukontor kui ka panipaigad. Eraldi asetsevad vaid vannituba ja esik.

Teine idee, millest lähtuti, oli valgus ja avarus. Kuigi panipaikasid ja riiuleid ei ole kunagi üheski elamises liiga palju, siis soovitati pisikesel pinnal ka pisut avaramat ja õhulisemat muljet tekitada. Korteri siseviimistlus on valge ja teadlikult jäeti suurem osa seinapinnast tühjaks.

See aga ei tähenda, et asju mitte kuskile panna ei oleks. Magamisaseme all asub mahukas panipaik. Samuti on köögis igale asjale oma koht. Ka vannituba muust ruumist eraldav sein on tegelikult täidetud tagasihoidlike ja “seina sulanduvate” panipaikadega.

Esiku ja “köök-magamistoa” vahele paigaldati suured eritellimusena valminud kapid, mis toimivad samaaegselt kaht korteri osa eraldava seinana.

Vannitoas tekitab illusiooni avaramast ruumist suur peegel.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Fateeva Design