Välisvalgustus ümber kodu ja aia

Teie õueala hästi läbimõeldud valgustus on oluline mitmes mõttes. Jaheda valgusega tagate turvalisuse oma maja ümber, samas kui soe valgus loob aias hubase ja seltskondliku meeleolu — näiteks välipeo või pere ja sõpradega koosviibimise ajal.

Välisseina LED-valgustid on saadaval otsese ja kaudse valgusena. Seinale või varikatusele paigaldatud välisvalgustid ei valgusta energiasäästlike LED-lampidega mitte ainult sisehoovi, vaid sobivad ideaalselt ka maja sissepääsude või sissesõiduteede jaoks. LED-jalgrajatuled on saadaval laternate, pollarite või terrassituledena. Valgustid süttivad ja näitavad teile teed, kui liigute mõõda jalgrada või sissesõiduteed. LED-prožektorid on väga suure valgustusvõimsusega ja optimaalse valgusjaotusega. Need sobivad ideaalselt näiteks garaaži valgustamiseks.

Sisevalgustus

Kodus on erinevates tubades vajalik mõelda erinevatele valgustuslahendustele lähtuvalt vajadustest. See võib olla funktsionaalne, luues stimuleeriva või lõõgastava atmosfääri, aga võib olla ka õdusat keskkonda loov dekoratiivne valgus.

Kaasaegsed lae- ja rippvalgustid annavad ruumile soovitud stiili ning on samas ka funtsionaalsed. Dekoratiivsed rippvalgustid lisavad ruumile õdusust, peegeldades lähedalasuvatele pindadele kauneid mustreid ja luues varje. Laua- ja põrandavalgustid annavad meeldivat valgust ruumide kõige pimedamatele nurkadele, suurendades visuaalselt ruumi või rõhutades detaile.

Elu käib tavaliselt ümber köögi: ettevalmistused, toiduvalmistamine, vestlus. Ning see kõik nõuab erinevaid valgustingimusi, sõltuvalt köögist ja teie vajadustest. Põhivalgustus peaks köögi olulisi piirkondi alati tugevalt valgustama. Hea töökohavalgustus on köögis hädavajalik. Tavaliselt tähendab see töötasapinda, kus valmistate toitu. Suunatud valgus pakub selleks täiendavalt häid võimalusi. Köögis söögilaua kohal asuv rippvalgusti tagab aga õdusa valgustuse söömise ajaks, see annab teie sisekujundusele ja valgustusdisainile viimase lihvi.

Nõuded keldri või garaaži valgustitele võivad olla teistsugused kui teistes eluruumides. Kui otsite tugevat, vastupidavat ja energiasäästlikku valgustit, siis valige tolmu- ja niiskuskindel valgusti, millel on IP65 kaitseaste. Selleks sobivad valgustid, millel on tugev polükarbonaadist korpus.

Lihtne lisavalgustus

Ükskõik, kas tulete õhtul koju töölt või teatrist ja soovite, et meeldiv valgustus teid ukse ees vastu võtaks, või tahate, et teie laps leiaks öösel tee vannituppa, või soovite liikuda turvaliselt mööda treppi, siis valige patareitoitel valgusti.

Valgustit on lihtne paigaldada, kuna see ei vaja toitekaablit ja annab lisavalgust just siis, kui seda on vaja. Patareitoitel valgustitel on valgus- ja liikumisandur, et säästa energiat ja valgustada just vajalikul ajal.

Smart+ on uus valgustusviis

SMART+ valgustid ja muud tooted pakuvad teile suuremat vabadust ja loomingulisust. SMART+ LED-valgus on hämardatav, reguleeritav valge valgus soojast külmani ja üle 16 miljoni värvi soovitud aktsentide loomiseks. Seda kõike saab juhtida mobiilirakenduse või häälkäsklustega nii toast kui ka õuest. Nutikate Smart Home lahendustega saate valgustada oma kodu ja aeda, kasutades uusimat tehnoloogiat.

Jaga
Kommentaarid