Looduslik stiil on sisekujunduses üks populaarsemaid suundi. Sellel on terve rida eeliseid - toad täis taimi, orgaanilisi materjale ja rahulikke värve on hubased ja ajatud, nii et saate nendes ideaalselt lõõgastuda. Kas mõtlete, kuidas korraldada oma köök samasuguses laadis? Panustage uusimate trendide stiilsele ühendamisele - sametiselt matid mööblipinnad, maalähedased toonid, palju puitu ja pilkupüüdvad kaunistused. Siin on mõned innustavad soovitused!

Millised värvid tuleks valida looduslikus stiilis köögi jaoks?

Värvipalett on tavatult lai, hõlmates neutraalseid maalähedasi toone nagu beež ja pruun, samuti igat laadi rohelisi, summutatud siniseid, vaniljetoone, musti ja halle. Selliseid rahulikke toone saab vabalt ühendada ja kombineerida looduslike materjalidega - puidu, rotangi, vitspunutiste ja kiviga, sealhulgas moodsa valge marmoriga. Puit soojendab täiuslikult, samal ajal kui kivi lisab elegantsi. Mõlemal juhul võite ruumi elavdamiseks lisada veidi sinepikollast.

Mattpinnad - miks need looduslikku interjööri hästi toimivad?

Vastupidiselt läikele on mattpinnad vaoshoitumad, minimalistlikumad, soojendavad sisekujundust optiliselt ja "rahustavad" tõhusalt paigutust - need sobivad palju paremini ka puiduga, mis on looduslikust stiilist inspireeritud sisekujunduse hädavajalik osa. Kõik see tähendab, et niisuguses köögis on parim lahendus sametise ja meeldiva puutepinnaga matt korpus. Esiküljed peaksid olema siledad, ilma dekoratiivsete detailide või massiivsete käepidemeteta - keskenduge delikaatsusele ja ajatutele lahendustele.


Millega viimistleda matti köögimööblit?

Kuidas luua täiuslikku mattmööblit? Tuleb valida kvaliteetsed materjalid. Suurejoonelise sisseseade saate teha uutest REHAU mööblipindadest - lamineeritud mööbliplaadid kollektsioonist RAUVISIO noble matt, noble brilliant matt ja noir on saadaval mitmetes looduslähedastes värvitoonides. Siit leiate:

valge - Casa Blanca 2453L ja High Low 2454L,
õrnad kreemjad toonid - Malta Mist 2463L ja Capital Starlit 2455L,
õlgbeež - Boxcar Blonde 2464L,
mitu halli varjundit - Silver Lake 2456L, ja Trenchcoat 2458L,
küllastunud rohelise - Olive Detour 2460L,
sügava tumesinise - Midnight Dash 2462L.

Kui armastate seda tüüpi viimistlust, pöörake kindlasti tähelepanu mati täiuslikule sügavusele - sel juhul on peegeldus isegi väikese langemisnurga korral vähene ja pinda ennast on tänu Soft Touch tehnoloogiale meeldiv puudutada.

Sellise viimistluse korral ei pea te pärast iga puudutust muretsema mööblile jäävate inetute sõrmejälgede pärast - isegi tumedate värvide puhul! See on väga oluline, eriti köögis, mida kõik pereliikmed intensiivselt kasutavad. Samuti on uued REHAU pinnad väga vastupidavad, tänu millele on nendest valmistatud mööbel kahjustuste ja kriimustuste suhtes vastupidav ning nende värvus ei muutu ka UV-kiirte mõjul - nii saate tulevikus oma kodusisustust täiendada toonierinevuste pärast muretsemata.

Matt mööbel ja looduslik stiil on ideaalne kombinatsioon igas köögis - selline ühendus ei näe mitte üksnes ilus välja, vaid kui valite õiged materjalid, on see ka väga funktsionaalne. REHAU noble matt mööblipinnad on näide sellest, et visuaalsed väärtused võivad käia käsikäes parima funktsionaalsusega - need on kauakestvad, vastupidavad, ei näita neile jäänud sõrmejälgi ega muuda värvi isegi pärast kasutamist paljude aastate kestel. Kombineerides need neutraalsete heledate värvide, ajatute materjalide ja sobivate lisanditega, loote kauni kujunduse lõõgastavas ja looduslähedases õhkkonnas.

Jaga
Kommentaarid