Tallinn

Üürikortereid on pealinnas saadaval umbes tuhande ringis, neist kahetoaliseid terve pealinna peale on saadaval vaid umbes 400. Kallimad ja luksuslikumad kahetoalised korterid asuvad Tallinna vanalinnas ning nende hind jääb umbes 2300-2500 euro kanti. Soodsama hinnaklassi korterite osas valik just kuigi suur ei ole. Üksiku toa mõnest suuremast korterist või tillukese ühetoalise koos naabritega jagatava ühisköögi ja tualettruumiga võib kätte saada pisut alla 200 euro eest kuus. Päris privaatsete kahetoaliste korterite üürihinnad algavad aga 230 eurost kuus ning soodsama otsa korterite näol on enamjaolt tegemist üpriski askeetlike pindadega. Keskmised hinnad jäävad 400-500 euro kanti ning kehtib reegel, et mida paremas seisukorras ja mida rohkem ruutmeetreid, seda kallim hind. Ka kesklinna piirkonnas asuvad korterid on mõistagi pisut kallimad. Kõige odavam pealinna kahetoaline üürikorter on möbleerimata, maksab 230 eurot kuus ja asub Männiku teel. Korteriga saad lähemalt tutvuda SIIN. Kõige kallim pealinna kahetoaline üürikorter on soodsamast täpselt kümme korda kallim — kuuüür on 2300 eurot ja korter asub vanalinnas Laial tänaval. Korter on avara ja valgusküllane, viimistletud vaid kvaliteetsete materjalidega ning mugavust pakub “targa maja lahendus”, mis võimaldab nutiseadmesse installeeritud tarkvara abil avada korteri välisust, juhtida valve- ja ventilatsioonisüsteeme, siseruumide temperatuure ja kogu korteri valguslahendusi. Huvi korral vaata lähemalt SIIT. Võrdluseks — märtsis maksis Tallinna soodsaim kahetoaline korter 199 eurot kuus ja kalleim 2000 eurot kuus.

Foto: Tallinna kalleim kahetoaline üürikorter / Uus Maa kinnisvarabüroo


Tartu

Ülikoolilinnas Tartus on kahetoaliseid kortereid saadaval veel vaid 70 ringis. Soodsaima neist saab kätte 190 euro eest kuus. Korter on möbleeritud, asub kesklinnas ning hoolimata suuresti nõukaaegsest sisustusest ja viimistlusest näeb välja igati viks ja viisakas. Kuulutusega saad lähemalt tutvuda SIIN. Kalleim Tartu kahetoaline on iga tudengi unistus — korter uues kortermajas paistab silma avara ja kaasaegse planeeringuga ning luksusliku sisustusega. Mõlemast toast pääseb avarale biokamina, grilli ja mullivanniga varustatud terrassile. Korteri üür on 900 eurot kuus. Huvi korral vaata lähemalt SIIT. Võrdluseks — märtsikuus oli Tartu soodsaima kahetoalise korteri kuu üür 200 eurot ja kalleim 700 eurot.

Fotod 2x: Tartu kalleim ja luksuslikum kahetoaline üürikorter / Uus Maa kinnisvarabüroo

Pärnu

Pärnus on pikaajaliste üürikorterite leidmine olnud alati paras peavalu, sest enamik üürileandjaid eelistavad korteri rannahoojal suurema summa eest suvitajatele välja rentida ning suurem osa praegustest rendipakkumistest tähendab seda, et üürilisel tuleb korter suvekuudeks vabastada. Hetkel on üüriturul umbes 40 kahetoalist korterit ning neist vaid väiksem osa on tähtajalise lepinguga. Soodsaima pikaajalisele rendile mõeldud kahetoalise korteri leiab kesklinna piirilt Riia maanteelt ja selle saab kätte hinnaga 220 eurot kuus. Huvi korral vaata lähemalt SIIT. Kalleim tähtajatu üürilepinguga kahetoaline asub Mai rajooni mereäärses uuselamus ning üüri küsitakse 500 eurot kuus. Tegemist on suurema 2-toalise elamisega, mille üldpind on 51,50 m² ning korteri juurde kuulub ka rõdu. Huvi korral vaata lisa SIIT. Võrdluseks — märtsikuus oli soodsaim Pärnu kahetoaline üürikorter hinnaga 250 eurot kuus ja kalleim 500 eurot kuus.

Foto: Pärnu kalleim kahetoaline üürikorter.


Narva

Narvas on saadaval suur valik kahetoaliseid kortereid, mille rendihind jääb vaid saja ja kahesaja euro vahele ning leidub isegi veel odavamaid. Kõige soodsam kahetoaline korter tüüpilises hrustšovkas, kus oleks aeg justkui seisma jäänud ning kus näeb veel 1970ndate aastate viimistlust ja sisustust, tuleb välja käia kõigest 60 eurot kuus. Korteriga saad tutvuda SIIN. Kalleima Narva kahetoalise korteri eest küsitakse 600 eurot kuus ning ruutmeetreid on elamises 45,2. Kõrgete lagedega korteri juurde kuulub lisaks ka kaks rõdu. Korter on täielikult renoveeritud ja sisustatud. Kuulutusega saad lähemalt tutvuda SIIN. Võrdluseks — märtsikuus oli Narva soodsaim kahetoaline üürikas saadaval hinnaga 100 eurot kuus ja kalleim maksis samuti 600 eurot kuus.

Foto: Narva kalleim ja luksuslikum kahetoaline üürikorter.