97 ruutmeetrise korteri esik ei kuulu just kõige tavapärasemate hulka. Selle asemel, et sisse seada mahukas garderoobikapp, on hoopis mindud lihtsamat teed. Seintelt leiab vanad head nagid ja tekkinud ruumi arvelt on koht leitud hoopis pisikesele lauakesele — esiku keskel üsnagi ootamatu, aga vägagi tervitatav detail. Tähelepanu väärivad laheda disainiga lauajalad.

Sinakashalli tooni elutoa panevad särama imepisikesed detailid — teinekord piisab vaid paarist erksamast padjast, et hoopis lõbusam meeleolu luua.

Rõõmsat muljet toetavad ka arvukad kunstiteosed ja lopsakad toataimed. Eklektilist meeleolu lisavad metallist kohvikutoolid ja erineva disainiga valgustid söögilaua kohal.

Valge ja üdini lihtsa magamistoa muudavad eriliseks taaskord värvilised detailid — kollane päevatekk ja säravpunased toolijalad.

Köök seevastu on karge ka valge, nagu üks põhjamaine köök olema kipub. Tähelepanu tasub aga pöörata nutikatele ruumisäästlikele lahendustele — ukse kohale on rippuma pandud pannid ning koguka söögilaua asemel on kinnitatud kitsam lauaplaat hoopiski seinale.

Lastetoa paneb särama mustriline tapeet, mis ei alga mitte põrandast vaid poolest seinast. Nii on tulemus tasakaalukam. Väärikust lisavad ruumile kaunid iluliistud ja kaarjas aken.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com