Nelja toaga katusekorter pisut enam kui sajal ruutmeetril asub lihtsas Stockholmi 1980. aastatel ehitatud korterelamus. Möödunud aastal sai kodu täielikult renoveeritud ja seda keskmise Skandinaavia stiilis koduga võrreldes tunduvalt värvikamalt. Metsarohelisse rüütatud esik lubab aimata, et sisekujundustest leiab nii mõnegi toreda vimka!

Korterist leiab aga ka tagasihoidliku joonega ruume — näiteks elutuba on mähitud neutraalsesse beeži. Särtsu andvateks detailideks on põnevad kodutekstiilid, omapärased valgustid ja rohked seinapildid.

Üks kahest magamistoast on saanud õrna mündirohelise viimistluse. Voodi jalutsisse on ära mahutatud ka pisike, kuid praktiline kodukontor.

Lemmikuteks on sinised ja rohelised toonid, mis on eri tubades esindatud erinevates tonaalsustes. Kui magamistoas langevad rohelised oma mahedamasse äärmusse, siis lastetuba on lahendatud hoopis kirjumas võtmes.

Söögitoas kohtub põhjamaine kargus eklektikaga. Lillemustriga tapeedid, eksootilised toataimed ja julges meresinises toonis köögimööbel loovad lahedalt stiilse koosluse.

Söögitoa sulnilt sinised kodutekstiilid vastanduvad ülejäänud ruumile praktilise lihtsusega. Nii ongi kõike täpselt parasjagu ja mustrid, värvid ning tagasihoidlik foon sulanduvad üheks tasakaalukaks tervikuks.

Korteri juurde kuulub avar rõdu, kuhu on mahutatud mugav istumisala, aga ka söögilaud ja väliköök.

Mõeldud on ka taimedele, mis suudavad isegi korterelamu viimasel korrusel tekitada tunde looduse kohalolust.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Fotod: Fantastic Frank