97 ruutmeeril laiuva neljatoalise korteri koosseisu kuulub avatud elutuba koos köögiga, kolm magamistuba, majapidamisruum, kaks vannituba ja saun. Lisaks avaneb elutoast suurepärase vaatega avar klaasitud rõdu.

Korter on sisustatud puhtalt ja minimalistlikult. Esikus, koridoris ja suures magamistoas asuvad luksuslikud pronksklaasidega mahukad garderoobid. Köögiosa koosneb musta graniidiga kaetud kesksest saarest, maast-laeni mahukatest kappidest koos nutikate cargode ja karusellidega ning vajalikust köögitehnikast.

Tähelepanu on pööratud ka mitmekülgsele valgustusele — köögist leiab led-valgustid, suunatavad laevalgustid ja stiilse musta ionisaatori funktsiooniga automaatse õhupuhasti, mis täidab ka valgusti ülesannet.

Köök-elutoast võib astuda hubasele rõdule, kus nautida hommikukohvi ja imetleda kaunist linnavaadet. Vaatevälja jäävad Kadrioru rohelus, aga ka sadam ja meri ning vanalinna kirikutornid.

Vannituba paistab silma läbimõeldud ja stiilsete ruumilahendustega - sealt leiab tumedates toonides plaadid, ruumika valamukapi koos kahe valamuga ning maast laeni peegliga lükandustega kapi. Saunamõnude nautimiseks ei pea minema kuskile kaugele spaasse, sest korter on varustatud hubase leiliruumiga, kust leiab stiilse Huum kerise.

Magamistube on korteris kolm ning kõik nad on kujundatud mahedates ja põhjamaistes toonides.

Trendika korteri eest küsitakse ka väärilist hinda, mis ületab pealinna keskmist ruutmeetri maksumust ligi kaks korda. Korteri eest tuleb välja käia 428 500 eurot. Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.