Hubane palkmaja Sõrve poolsaarel, 73.50 m2, 79 000 eurot

Kui soovid pageda kuskile kaugele, kus rahus ja vaikuses elada, siis Mäebe külast Saaremaalt leiab tõeliselt privaatse asukohaga palkseinte ja Rootsi punaseks võõbatud laudvoodriga armsa maja. Elamus on 3 tuba, köök, esik ja abiruumid ning sama katuse all asuvad ka ait ja kuur. Mõnusalt avarasse aeda on sisse seatud korralik saunahoone ja äsja valminud hubane suveköök. Lisaks leiab sealt ratastel suvemaja, suitsuahju, väliduši ja välikäimla. Kõik täisväärtuslikuks eluks on olemas ja rohkemgi veel! Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

Vana talukoht Saaremaal, 190.00 m², 79 500 eurot

Suur talumaja kõrvalhoonetega on osaliselt renoveeritud, kuid kõpitsemist jagub ka uuele peremehele. Talu asub Laimjala kandis looduskaunis Jõe külas Kuke jõe vahetus läheduses ning boonuseks on ka suur, ligi 2,5 hektaril laiuv krunt. Kinnistul asuvad elamu, ait, saun, küün ja kelder. Elamul saab välja ehitada ka teise korruse. Huvi korral vaata kuulutust SIIT.

Järveäärne suvekodu Setumaal koos paadisilla ja paadiga, 112,3 m2, 95 000 eurot

Kena vastrenoveeritud suvila Värska metsade vahel ilusa Umbjärve kaldal on renoveeritud nii seest kui väljast ning sobib soovi korral ka pikemaks peatuspaigaks. Uuel omanikul jääb võimalus välja ehitada pööningukorrus, kuhu on katuseaken juba ära paigaldatud. Samuti on hoonel täiskelder, mida saab soovi korral kasutusele võtta. Majal on parajalt suur majapidamisruum/garaaž, kuhu mahub kõik väljasolev aiamööbel ja aia hooldamiseks vajaminev tehnika. Terrassi sisse on ehitatud kümblustünn, kus on hea pere või sõpradega lõõgastuda. Maja juurde kuulub ka oma paadisild Umbjärvel ja sõudepaat, millega saab järve avastada ja kalastada. Huvi korral vaata lähemalt SIIT.

Renoveeritud elamu Saaremaal Karujärve ääres, 81m2, 100 000 eurot

Kui otsid privaatsust, ilusat loodust, järvevaadet ja kõrval asuvat seenemetsa, siis see koht on igati sobilik. Elumaja on ideaalne nii aastaringseks elamiseks, kuid sobib ka hästi suvilaks. Majas on kolm tuba, köök, duširuum, wc, väike panipaik ja esik. Kinnistul asub lisaks mõnusa avara lavaruumiga saunamaja. Lisaks veel väliköök ja grillimiskoht koos puukuuriga. Kinnistule on aastaringselt väga hea juurdepääs. Naabruses asub avalik ujumisrand ja väike paadisadam. Huvi korral vaata lähemalt SIIT.


Mõisamõõtu palkmaja Valgamaal, 605.10 m², 98 000 eurot

Kui koguaeg on tunne, et ruumi napib, siis selles hiiglaslikus elamises seda probleemi ei ole. Ajaloolise hoone on renoveerinud kunstnik Tarmo Ladva. Kasulikku pinda on majas üle 300 m2, millele lisandub veel 250 m2 pööning multiotstarbelise saali jaoks. Hoone kahe tiiva keskel on suur saal koos lavaga, kus saab korraldada laagreid, koolitusi või suuremaid üritusi. Lisaks lavaga saalile ja köögile on hoones kaheksa tuba. Uued uksed ja aknad on tellitud vanade eeskujul. Osad vanad uksed ja sepisuksehinged on säilitatud ja korrastatud. Ümbruses on paju ilusaid jalgrattateid, kanuutamiseks ja kalastamiseks sobiv jõgi, rikkalikud marja-seenemetsad, palju väikeseid metsajärvi ja ujumiskohti, suurepärased matkarajad, kuppelmaastikud, looklevad Nipernaadi rajad, Karula rahvuspark, Koiva puisniidud ja palju muud põnevat. Igav selles idüllilises maakohas juba ei hakka! Huvi korral vaata lähemalt SIIT.