Konverter Sisutusoutlet on Eestis loodud pereettevõte, mis pakub kõige trendikamaid kodu sisustussuundasid ja seda outlet’i hindadega. Kõiki tooteid on vaid üksikud eksemplarid ja kogu kaup on kohe kauplustes saadaval. Nii ei pea muretsema, et naabril oleks täpselt sama aiamööbel või söögilaud. Kuna enamik kaupa saabub Lõuna- ja Kesk-Euroopast, siis on ka kollektsioonid huvitavamad ning eristuvad Balti turgudel olevatest tegijatest. Võid olla kindel, et sinu valitud mööbliesemed saavad külalistelt palju positiivset tähelepanu.


Värskete ideede ja inspiratsioonikeskus

Kuigi Konverteril on olemas ka e-pood, avati äsja Tallinnas uus ja avar esindussalong aadressil Läänemere tee 74a, mis pakub igal nädalal uusi ja huvitavaid ideid kodu sisustamiseks. Uue keskuse eesmärk on pakkuda inspiratsiooni ja värskeid mõtteid tihedamini kui vaid kord hooaja jooksul. Kohapeal on näidistubadena välja toodud nii tänapäevane, klassikaline, modernne, boheemlaslik kui ka skandinaavia stiil.

Aga alati ei olegi vaja osta uut mööblieset, vaid värske ilme jaoks võib piisata ka sisustuskaupade soetamisest. Uue keskuse avamisega laiendati Konverteri valikus ka sisustuskaupade osakonda, kus leidub nii vaase, disainköögitehnikat kui ka suures valikus vaipasid. Konverteri laias tootesortimendis on lisaks väikestele nišitegijatele ka hetke kõige kuumemaid kodusisustusbrände ja kollektsioone.

E-poes olev kaup on poodides kohe saadaval ja seda on võimalik soovi korral kasvõi kohe kaasa viia. Näiteks ostetud diivanil on võimalik juba samal õhtul kodus telekat vaadata, mingit tellimisele kuluvat aega lihtsalt pole.

Lai valik lisateenuseid

Konverter Sisustusoutlet teeb koostööd ka Eesti kuulsate koduinstagrammeritega, kellelt saab tellida stilistikateenust. Kodustilistid aitavad klientidel Konverteri tootevalikust leida ägeda kombinatsiooni toodetest. Kohapeal või online’is pannakse paika meele järele olev sisustusstiil ja eelarve ning aidatakse välja valida sobilik sisustaja. Lisaks on võimalik tellida nii transpordi- kui ka montaažiteenust ja pakutakse ka keemilist puhastust nii pehmele mööblile, vaipadele kui ka madratsitele.

Konverter Sisustusoutleti abiga on väga paljud ägedad ja erilised kodud, näidiskorterid, üürikorterid, avalikud asutused ning restoranid saanud juba hästi ja kiirelt sisustatud!

Sisusta oma kodu Pinteresti vääriliselt ning tutvu juba kohe Konverter sisustusoutleti tootevalikuga kodulehel www.konverter.ee

Jaga
Kommentaarid