„Kuna helil, aga ka heal disainil on meie heaolule äärmiselt positiivne mõju, ühendasime Sonosega jõud, et luua erakordne kõlarite kollektsioon SYMFONISK. Uudsed kõlarid ühendavad meisterlikult tõeliselt kvaliteetse heli ja suurepärase disaini, muutes koduse interjööri veelgi täiuslikumaks,“ lausus IKEA tootearendaja Stjepan Begic.

SYMFONISK kollektsiooni kuulub WiFi-kõlariga riiulikõlar ja pildiraam. Pildiraam-kõlariga tuleb kaasa valik vahetatavaid esipaneele, pakkumaks kodusesse interjööri mõnusat vaheldust ning muutes kõlari sobitamise interjööri lihtsaks.

„Pilkupüüdva kunstiteosena võib kõlari riputada seinale ja sobitada teiste maalide või raamis fotodega. Samas sobib see imeliselt ka põrandale või tasapinnale seinale nõjatuma, hoides seeläbi ka ruumi kokku,“ kirjeldas Begic. Ta lisas, et disainkõlarid on osa IKEA nutikate toodete valikust.

„Iga SYMFONISK kollektsiooni kõlar ühendab endas Sonose helikogemuse ja IKEA disaini täiesti uudsel ja üllataval moel. Selline toode sünnib vaid koostöös ning üksi ei suudaks seda luua ükski ettevõte,“ ütles Sonose tootejuht Sara Morris. Sonose läbimõeldud helidisain tagab kompaktsele pildiraamile hämmastava kõla. Sonose rakendusega on kõlari seadistamine ja kasutamine ütlemata hõlbus. „On rõõmustav, et IKEA ja Sonose pikaajalisest koostööst sünnib jätkuvalt uusi ideid, mis pakub suurepärast kuulamiskogemust kodudesse üle kogu maailma,“ lisas Morris.

Riiulikõlar on disainitud võimalikult mitmekülgseks. Selle seinale kinnitamiseks on mitu erinevat võimalust ja seda saab riputada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Stereoheli saamiseks on kõlarit võimalik siduda ka teiste SYMFONISKi riiulikõlaritega.

Lisaks ühilduvad kõik SYMFONISK tooted teiste Sonose kõlaritega. Neid saab ühildada WiFi kaudu ja juhtida Sonose rakenduse abil. SYMFONSIK tooted kuuluvad Sonose terviklikku muusikasüsteemi, mis tähendab, et kuulajad saavad kasutada rohkem kui 100 voogedastusteenust ja kogu Sonose toodete valikut.

SYMFONISK pildiraami ja raamaturiiuli kõlar koos lisadega on IKEA Eesti e-poes saadaval juuli keskpaigast.