Kui üürikorterid täiuseni lihvitud sisekujundusega just väga tihti ei hiilga, siis selles elamises on iga detail peensusteni läbi mõeldud ja hoolikalt kokku sobitatud. Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale ja leidlikke disainlahendusi: palju klaaspinda ja naturaalset puitu, esile toodud betoonlaed, elutoas kodumaine Oot-Oot Stuudio disainmööbel ja palju muud põnevat.

60 ruutmeerises korteris on kolm tuba - elutuba, magamistuba ja lastetuba. Planeering on lahendatud igati funktsionaalselt ning valgust ja avarust jagub igasse tuppa. Ühe magamistoa sein on täies ulatuses maast-laeni klaassein, mille saab vajadusel privaatsuse tagamiseks kardinatega katta.

Nutikaid lahendusi kohtab mujalgi. Igast ruumist leiab mõne funktsionaalse erilahenduse — näiteks kitsast kappi elutoas ei märkagi, samas on tegu igati praktilise mööbliesemega, mis mahutab nii mõndagi.

Köök ja söögituba asuvad ühes ruumis ning siingi on märksõnaks praktiline ruumikasutus.

Korteri kohal asub suur ja privaatne katuseterrass, kuhu pääseb elutoas oleva keerdtrepi kaudu. Terrassilt avanevad meeliülendava pildina vaated igas suunas — suurepärased avarad panoraamvaated kesk- ja vanalinnale ning merele.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil: