125 ruutmetril paiknevas korteris asub avar köögiga ühendatud elutuba ja eraldatud magamistuba. Kuigi ruutmeetreid on korteris küllaltki palju, on tube vähe ja iga ruum saab hiilata kõrguse ja avarusega. Kuigi elamisse mahuks väga palju mööblit ja muud pudi-padi, on kõige sellega väga tagasi hoitud ja rõhk on üksikutel, hoolega valitud esemetel. Elutoas on selleks suur ja mugav diivan, mõnusalt särtsakas Pärsia stiilis vaip ja paar möödunud sajandi keskpaigast pärit retroliku joonega mööblitükki.

Interjööris loob meeleolu punane tellis, mis mõjub juba ise küllaltki domineeriva ja üldist muljet dikteeriva elemendina.

Soojalt mõjuva tellisega on haakuma pandud valge ja karge köögimööbel. Värvi lisavad punased aktsendid — retrolik kuppelvalgusti söögilaua kohal ja raamaturiiul magamistoas.

Kui muidu on väga levinud köögis lae sisse integreeritud süvisvalgustite kasutamine, siis siin on säilitatud tellistest laed ning otsustatud seetõttu ka rippvalgustite kasuks. Tulemuseks on hubasem ja intiimsem meeleolu, mis meenutab pisut kohvikumiljööd.

Magamistuba jätkab sama stiili, mida teisedki toad — pisut retrot, pisut klassikat ja looduslikke materjale.

See kodu on heaks näiteks, kuivõrd mõjusaks sisustusaksessuaariks võib olla lihtne, kuid värvikas vaip.

Magamistoast leiab veel ühe tõelise vintage pärli, mis ajab kadedaks iga retromööbli fänni — meikimislauakompekti, kuhu kuulub ka toolike ja peegel — kõik laitmatult restaureeritud!

Vannituba on lihtne, ilus ja praktiline. Lahedaks detailiks on punutud korvidest kapike, kuhu hügieenitarbeid ja rätikuid mahutada.

Allikas: Fantastic Frank