Kõik magamistoad jäävad 120-ruutmeetrises elamises esimesele ning köök, elu- ja söögituba teisele korrusele. Arhitekti sõnul oli interjöörikujunduse lähtekoht see, et ruum moodustaks kauni koosluse pere juba olemasoleva mööbli ning tekstiilidega. Majaelanike üheks suureks kireks on reisimine ja enamik mööbliesemeid ning vaipu pärinevad reisidelt eksootilistesse maadesse.

Kuna eksootilist päritolu mööbel ja tekstiilid on iseenesest silmatorkavad ning värvikad, siis valis arhitekt Ieva interjööri viimistlemiseks neutraalsed jahedates toonides materjalid nagu betoon, heledaks viimistletud puit, metall, klaas ja marmor.

Vanemate magamistuba ühendab pesuruumiga õhuline klaassein.

Pesuruumis on pilgupüüdjaks skulptuurne vann ja värvilaiguks punane küttekeha, mis pärineb tootjalt nimega Terma.

Esimese korruse lastetubadest avanevad kaunid vaated metsamaastikule.
Teise lastetoa kaks seina ja lagi on betoonist. Hall pind on hea taust ruumi värvikatele esemetele. Vastukaaluks jõulisele betoonile on toa ülejäänud kaks seina valged.

Ieva sõnul ei soovinud ta sisekujunduses erinevaid elemete rõhutada, vaid pigem luua nende vahel dialoog. Teisel korrusel on pilgupüüdjaks põrandast laeni raamaturiiul, mis eraldab elutuba lugemisruumist.

Interjöör peegeldab hästi elanike eelistusi ja hobisid. Pere teine suur kirg reisimise kõrval on kokkamine, mistõttu on restoraniköögi mõõtu ning varustusega kokkamispaik igati põhjendatud.

Köögi kõik pinnad, valgeid ülakappe arvestamata, on roostevabast terasest. Köök pärineb Leedu firmast Gastrotechnika.

Eksootilne mööbel mängib kenasti kokku modernse viimistluse ja köögiga. Itaalia tootja Magisi laua ümber on koha leidnud aasiapärased toolid ning komplekti täiendavad mustad rippvalgustid, mis on eksootilised ja moodsa joonega.

Nagu kogu interjöör.