65 ruutmeetrises korteris on säilitatud palju algupäraseid detaile, kuid üht-teist on muudetud. Sealhulgas ka planeeringut, kuid seda seinu eemaldamata. Kunagisse magamistuppa tehti köök ning endisesse kööki magamistuba. Seda selleks, et luua sotsiaalsem põhiplaan, kus köök asetseks elutoa kõrval. Pool uude asukohta rajatud köögist näpistati aga külalistetoa tarbeks. Lisatuba on eraldatud köögist mustas metallraamis klaasseinaga. See lahendus ei näe mitte ainult hea välja, vaid laseb ka valguse kööki.

Kodu üheks põnevamaks ruumiks ongi minimalistliku sisekujundusega köök, kus hakkab silma omanäoline kivikasutus. Tööpindadel kasutatud graniiti on kasutatud ka köögi tagaseinal, mis on lahe alternatiiv plaaditud tagaseinale.

Elutuba püüab pilke kõrgete lagede ja kaarjate akendega. Valgeid karniise rõhutavad soliidsed hallid seinad. Kogu elamist iseloomustab tõeliselt inspireeriv ja harmooniline värvi- ja materjalikäsitlus. Iga ese on justkui interjööri loodud ning sulandub üldpilti kui valatult.

Elutoast võib astuda ka pisikesele rõdule, kus jagub päikest kogu päevaks.

Mustas raamis klaasuksi on kasutatud mujalgi — nii jagub korteri igasse tsooni rohkem valgust.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid