Neljatoaline korter on maja mõõtu, kuid pakub korterile omaseid mugavusi ja muidugi vaadet, mida juba kuskil mujal ei kohta. Korteri koosseisu kuulub avatud köögiga elutuba, kolm magamistuba, kaks vannituba, eraldiseisev garderoob ja majapidamisruum. Korteris on ruutmeetreid 112,5 ning sellele lisandub harukordselt suur katuseterrass, mis laiub lausa 91,9 ruutmeeril.

Maitseka siseviimistluse taga on nimekas Šveitsi ettevõte Spacewise. Interjöör võtab detailideni arvesse tornide erilist asukohta ja positsiooni, ühendades kvaliteedi suurlinliku stiiliga. Avatud planeerigut ja valgusküllast ruumi rõhutavad heledad toonid ja maast laeni suured aknad, mida viimasel korrusel elades ei pea kardinate taha peitma.

Silma hakkab ka hea materjalivalik — põrandatel on naturaalne tammeparkett ning vannitubade seinad ja põrandad on kaetud Itaalia marmorplaatidega, pakkudes väljapeetud elevust ja soliidsust. Vannitoa luksuslik disain on kombineeritud sanitaartehnikaga oma ala tippudelt.

Elegantne köök on inspiratsiooni ammutanud Skandinaavia disainiklassikast ning pakub tänu rohketele panipaikadele ja piisavale tööpinnale kasutajamugavust ka nõudlikumale kokkajale.

Kortermaja rõdud on kaetud plaadiga ning küljed ja esiserv on turvaliselt klaasitud. Tänu klaasitud rõdule on see korteriosa aastaringselt kasutatav ning turvaline ka pere kõige väiksematele.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil: