Kuidas konkursil osaleda?

  • Saada konkursile 36 pilti oma kodukontorist aadressile moodnekodu@delfi.ee. Kindlasti kirjelda mõne lausega, mida oled oma töönurgakese kujundamisel silmas pidanud ja mida selle juures kõige rohkem hindad. Ära unusta piltidele ja kirjeldusele lisada oma kontaktandmeid.
  • Fotosid saab saata kuni 23. maini 2021. Pilte võid saata ka juba varem, sest lugusid konkursile kvalifitseeruvatest kodukontoritest avaldame moodnekodu.ee veebis enne rahvahääletust.
  • 25.31. mail toimub moodnekodu.ee veebis rahvahääletus, kus lugejad saavad oma lemmiku poolt hääletada. Kolme enim hääli saanud kodukontori seast teeb valiku žürii.
  • Võitja kuulutame välja 1. juunil 2021.
  • NB! Pildistatav ruum peab olema puhas ja korralik ning fotode suurus vähemalt 1MB. Toimetus jätab endale õiguse ebasobivaid ja madala kvaliteediga pilte mitte avaldada.
  • Toimetusel on õigus pilte konkursiga seotud lugude juures kasutada nii Moodne Kodu paberväljaandes kui ka veebis.


Auhinnaks on KitchenAid välja pannud uue Artisan blenderi, mis on võimekas abiline igas kodus. Kerge vaevaga segab, purustab ja vahustab ta enamike tooraineid. Blender on midagi palju enamat, kui lihtsalt smuutimasin. Sellega saab valmistada kiirelt ja lihtsalt suppe, pestosid ja taignaid. Samuti on sellel jää purustamise funktsioon, mis laseb suvised joogid pehme lumega täiustada. Artisan blenderil on ka tore valik lisatarvikuid.


Auhinnaga tuleb kaasa tsitrusepress, mille abil kodukontorisse kosutavaid mahlu valmistada. Blender on 2021. aasta värviks valitud toonis — Honey on mesiselt soe ja trendikas toon. Kokku on KitchenAidi valikus 13 erinevat värvitooni. Auhinna väärtus on 388 eurot.


Head kodukontori jäädvustamist!