Viietoaline korter paikneb 137 ruutmeetril ning paistab silma suurte ja avarate ruumidega. Valgusküllast ja avarat planeeringut rõhutavad ka kõrged laed, mida kaunistavad möödunud sajandi algusest pärit karniisid ja dekoorielemendid. Mõned aastad tagasi läbis elamine põhjaliku renoveerimiskuuri. Algupärasest planeeringust on suurem osa säilinud, vaid köök viidi ümber suuremasse ruumi, kus asus enne üks magamistubadest.

Avaras köögis jagub ruumi nii köögisaarele kui panipaikadele. Lahedaks ideeks on seinale kinnitatud riiulisüsteem, mis muudab ruumi õhulisemaks ega röövi akendest langevat valgust.

Nutikaid ja just sellesse ruumi kohandatud lahendusi leiab köögist veelgi — üheks heaks näiteks on kaminapuudele mõeldud ava köögimööbli kaminapoolses otsas.

Köögi kõrval asub hubane ja kaasaegse disainiga täidetud elutuba, mis on kujundatud skandinaavialikult mahedates ja pastelsetes toonides. Värske noodi lisab rõõmus ja kevadine õrn roosa.

Köögi teisele küljele jääb söögituba, kus loovad meeleolu omapärased seinapaneelid ja 120 aastat vana ahi. Ka vana kalasabaparkett on äratatud uuele elule. Söögitoamööbel pärineb aga möödunud sajandi keskpaigast ja peegeldab hästi rootslaste poolt palavalt armastatud disainiklassikat, mis annab igale interjöörile ajatu joone.

Üheks põnevaks toaks selles suures korteris on kodukontoriga ühendatud garderoobituba. Kui riided ja muu vajalik on mahutatud kappidesse, jääb kasulikku põrandapinda üle ja milleks muuks seda tänasel päeval veel kasutada, kui funktsionaalseks töönurgakeseks.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com