Konkursile pildid saatnud Merje elutuba asub tema vanavanemate ehitatud suvilas Tallinna külje all. Kunagine suvekodu on koos abikaasaga renoveeritud hubaseks ja aastaringsena toimivaks koduks. “Veetsin väiksena siin kõik suved ja usun, et vanavanaisa ja vanavanaema oleksid uhked, kui näeksid, et oleme nende pärandist loonud oma kodu,” lisab Merje. Oma kodu kutsutakse isekeskis segasummasuvilaks. Sisustamisel on silmas peetud eelkõige seda, et elutuba oleks hubane ja mõnus urg, kus perega aega veeta, raamatuid lugeda või vaadata mõnda head filmi. Sisutamisel on lugu peetud taaskasutusest, isetegemisest ja naturaalsetest materjalidest. Aga nagu igas õiges kodus, leiab siitki õige pisut IKEA toodangut.

Vaata ka teisi konkursile laekunud elutubasid:

Konkursi tingimused:

  • Saada konkursile 3-7 pilti oma elutoast aadressile moodnekodu@delfi.ee. Kindlasti kirjelda ka mõne lausega, mida oled oma elutoa kujundamisel silmas pidanud ja mida selle ruumi juures kõige rohkem hindad. Ära unusta piltidele ja kirjeldusele lisada oma kontaktandmeid.
  • Fotosid saab saata kuni 15. märtsini 2021. Pilte võid saata ka juba varem, sest konkursile kvalifitseeruvaid elutube avaldame moodnekodu.ee veebis enne rahvahääletust.
  • 19.-27. märtsil toimub moodnekodu.ee veebis rahvahääletus, kus lugejad saavad oma lemmiku elutoa poolt hääletada. Kolme enim hääli saanud elutoa seast teeb valiku zürii.
  • Võitja kuulutame välja 31. märtsil 2021.
  • NB! Pildistatav elutuba peab olema puhas ja korralik ning fotode suurus vähemalt 1MB. Toimetus jätab endale õiguse ebasobivaid ja madala kvaliteediga pilte mitte avaldada. Toimetusel on õigus pilte konkursiga seotud lugude juures kasutada nii Moodne Kodu paberväljaandes kui ka veebis.

Auhinnaks on puhta retrodisainiga diivanvoodi Art, mis eristub teistest just oma kõrgete jalgade poolest. Kergesti lahtikäiv mehhanism, suured pehmed seljapadjad ning mugav istumine tagavad lihtsa kasutusmugavuse. Istmeosa all on väike pesukast, kuhu saab ilsti mahutada näiteks voodipesu. Auhinna väärtus on 1000 eurot ja meelepärase kanga saab auhinna võitja ise valida!

Auhinna on välja pannud Rave Mööbel — alates 1992. aastast pehmet mööblit, voodeid ja madratseid tootev Eesti ettevõte. Läänemaa looduskaunites kohtades tootev väikeettevõte valmistab praktiliselt käsitööna üle mitme tuhande diivani, tugitooli, diivanvoodi, nurgadiivani ning voodi ja madratsi kuus. Rave Mööbel väärtustab oma toodete puhul ajatut disaini ja kõrget kvaliteeti, mis tagavad mööbli nauditavuse paljudeks aastateks.

Jaga
Kommentaarid