Chalet Les Brames on kahtlemata üks kaunemaid majakesi piirkonnas. Kõrgete puude vahel ja privaatsust pakkuv, kuid ometi paistavad siia elutoa suurtest akendest oivalised vaated mägedele ja orule.

Elegantse elamise ehitamisel on kasutatud puitu, looduslikku kivi ja palju leiab siin klaaspindasid. Interjööri on mööbli valinud Pascale Marchand ja kogu “pehmema” sisustuse omanik ise — hea maitse! Katsetamist eri stiilide ja soovidega jagub küllalt, sest majas on lausa kuus magamistuba, neist mõnes ka privaatne vannituba, mullivann ja kamin.

Spaa-ala on kujundatud nii, et jaguks naudingut igale maitsele. Türgipärane aurusaun, kuumaveetünn ja jäävann õues — kõlab hästi.

Üks magamistubadest koos privaatse vannitoaga on sisustatud maalähedases võtmes.

Ühes suuremas magamitoas hakkab silma ornamendimotiiv ja traditsioonilisele mustrile on julgesti kõrvale sätitud kaasaegsema alatooniga kunst seinal. Valgusti peatsis on justkui jätk voodipesu mustrile. Siit pääseb ka otse minimalistlikkusse vannituppa.

Muidugi saab ka majakese kinotoas filme vaadata, kui isu peaks olema. Kui peatud Chalet Les Brames mägimajas, siis sinu gurmee-elamuse eest hoolitseb soovi korral kokk, kes valmistab maitsvat nii pärastlõunaks kui ka õhtuks.

Kui tekib soov selles majakeses puhata, siis vaata lähemalt www.firefly-collection.com

Jaga
Kommentaarid