Kortermajaks ümber muudetud hoone asub vanalinna piiril populaarse Rüütli tänava ja Laia tänava nurgal. Nagu nimi DUO Loftid ütleb, on maja pilgupüüdjaks läbi kahe korruse kõrguvad loftid. Nutika planeeringuga loftis on igal asjal oma koht — õppimiseks, einestamiseks, magamiseks ja puhkamiseks.

Lisaks ühe- kuni kolmetoalistele korteritele ja läbi kahe korruse kõrguvatele loftidele elanike käsutuses ka mugavad ühisruumid — majasisene jõusaal, kinosaal, üritusteruum ja pesumasinaruum. Märtsis avavad majas uksed kaks kohvikut.

DUO Loftid koosnevad kahest eri ajastust pärinevast majapoolest — esimese Eesti ajal ehitatud hoonest ning hilisemast juurdeehitusest. Hoone oli eelmisel sajandil kasutuses Tartu sidesõlmena. Viimase aasta jooksul restaureeriti mõlema maja fassaadid ning sisu ehitati täielikult ümber. Säilitati aga hoone omaaegne hiilgus kõrgete lageda ja ajalooliste detailide näol.

Täna asuvad majas 112 stiilset korterit ja lofti. DUO Loftide sisearhitektuuri autor on KAOS arhitektuuribüroo. Ehitaja oli KRC Ehitus.

Vaata rohkem pilte uuest põnevast kortermajast klikkides galeriil: