Mõtuse 25, uue aadressiga Sõpruse puiestee 40 kortermaja näol on tegemist viiekorruselise elu- ja ärihoonega, milles valmivad stiilsed ning mugavad ühe- kuni neljatoalised korterid ja büroopinnad. Tegemist on põhjalikult läbimõeldud projektiga, mis sobitub igati piirkonna iseloomuga ning vastab mugavust ja privaatsust hindava kliendi ootustele.

Sooja kodutunnet pakub vaikne kõrvaltänav

Enamik inimesi, kes otsivad uut kodu, soovivad, et see asuks kohas, mis ei pakuks hubasust mitte ainult ruumis sees, vaid et seda suudaks pakkuda kogu naabruskond. Oluliseks peetakse vaikust, turvalisust ja ka mugavust, et kõik vajalik oleks käe-jala juures – poed, koolid, lasteaiad ning vaba aja veetmise võimalused. Selliseid uusarendusi leidub vähe, mis suudaksid vastata kõikidele nendele kriteeriumitele. M25 on üks selline, kus kompromisse tegema ei pea.
Uus kortermaja on projekteeritud nutikalt ja läbimõeldult ning pakub tänu põnevale asukohale samal ajal nii privaatsust kui ka võimalust sukelduda linnamelusse, kuna paikneb kahe väga eriilmelise tänava, Mõtuse ja Sõpruse puiestee vahelisel alal.
Mõtuse tänavaga külgnev hooneosa on kui aedlinna oaas, kus rahulik ja roheline kõrvaltänav pakub turvalisust ning privaatsust. Sisehoov on päikeseküllane ja saab kaunilt haljastatud. Autovabale hoovialale, mis on aiaga piiratud, ehitatakse mänguplats lastele, rajatakse väike õunapuuaed ja mõnus vaba aja veetmise võimalus täiskasvanutele. Sellele rahulikule tänava küljele jääb astmeline ja eramajalikum hooneosa.

Kiire ja mugav ühendus argipäeva askelduste tarbeks

Suure boonusena saab kindlasti välja tuua, et kortermaja ehitatakse ühe Tallinna kõige olulisema magistraali lähedusse, mis tagab kiire transpordiühenduse kõigi erinevate linnaosadega. See saab oluliseks ostuargumendiks neile, kel vajadus jõuda kiirelt punktist A punkti B.
Seetõttu sobib piirkond ideaalselt noortele peredele, kes hindavad turvalist ja rahulikku keskkonda, kuid peavad samas oluliseks südalinna lähedust. Ümbruskonnas asub lai valik erinevaid koole, lasteaedu ja huvikoole. Ka kesklinna koolid on mugavalt vaid lühikese ühistranspordisõidu kaugusel.

Mõnusa jalutuskäigu kaugusel asub ainulaadne Löwenruh’ park, mis pakub avastamisrõõmu igal külastuskorral. Pargis on ajalooliselt säilinud mitmekesine loodus ja seal toimuvad põnevad laadad, festivalid, tervisespordiüritused ning suviti tasuta kontserdid. Pargis asub 14 vaatluspunktiga õpperada ja mänguväljak. Lisaks saavad pere kõige väiksemad veeta aega ka Räägu mänguväljakul, kus on ohtralt ronimisvõimalusi ja karusselle, millel keerelda.
Piirkonnast leiab ühtlasi mitmeid sportimisvõimalusi. Näiteks saab Kristiine spordihallis mängida korvpalli, võrkpalli, jalgpalli, käsipalli, saalihokit ja tennist, kuid läheduses asuvad pargid annavad hea võimaluse teha trenni ka väliskeskkonnas.
Pärast pikka ja tegusat tööpäeva on iga inimese jaoks oluline laia kaubavalikuga kodupoe olemasolu. Uue kortermaja naabruses asub lausa kolm kaubanduskeskust: Kristiine, Mustamäe ja Magistrali keskus, kus leidub poode, söögikohti ning meelelahutust igale maitsele. Igapäevased ostud saab kiiresti teha suure valikuga Marienthali Selverist ja Sõpruse Rimist.

Stiilne ja funktsionaalne kortermaja nii seest kui ka väljast

Kortermaja on projekteerinud Eestis kõrgelt tunnustatud ja kahekümneaastase kogemusega KOKO arhitektid, kes teavad, et iga detail loeb ning maja visiitkaardiks on ühtviisi nii selle eksterjöör kui ka interjöör. Maja arendajaks on pikaajalise elukondliku kinnisvara arenduskogemusega ehitusettevõte AS Oma Ehitaja, kes on rajanud uusi kodusid juba sadadele rahulolevatele peredele.
Nende kahe eksperdi koostöö tulemusena kerkib peatselt Lillekülla pärl – M25 kortermaja, millesse on planeeritud suurte akende ja kõrgete, kuni kolmemeetriste lagedega ühe- kuni neljatoalised valgusküllased ning avarad korterid. Korterite siseviimistluses on kasutatud kvaliteetset ühelipilist naturaalset parketti koos puidust põrandaliistudega ning sanitaarruumidesse on valitud soojades ja kaasaegsetes toonides keraamilised seina- ja põrandaplaadid ning loomulikult kvaliteetne sanitaartehnika, mille hulka kuulub seinapealne WC-pott, valamu koos valamukapiga, valgustitega peegel, termostaatsegistid ning vann või dušinurk.

Korterite koosseisu kuulub valdavalt ka lodža või terrass, mille seinad on viimistletud laudisega ja piirded on lamineeritud klaasist. Sõpruse puiestee poolsel hoone küljel on rõdud üleni klaasitud ja ülemisi klaasseinu on võimalik üksteise järel liigutada, mille lõpptulemusena saab rõduklaasid nagu raamatulehed avatuna sissepoole seina äärde kokku lükata. See on mugav lahendus, mis võimaldab vastavalt vajadusele muuta rõdu ilmastikukindlaks või nautida päikesepaistelisel päeval kohvi värskes õhus.

Välisviimistluses on plaan kasutada betooni, krohvi, puitu, lamelltellist ja metalldetaile. Hoone esimese korruse perimeetris on kujunduselemendina kasutatud perforeeritud ja vertikaalselt volditud alumiiniumlehte, mille tagune on kaunilt valgustatud. Väärikas, soe ja sõbralik fassaadilahendus saavutatakse akende kõrval paiknevate naturaalsest puidust pindadega.

Samuti on suurt rõhku pandud hoone funktsionaalsusele, et see suudaks vastata kortermaja tulevaste elanike nõudmistele. Näiteks on sissepääsude kavandamisel arvestatud välisuste invanõudeid, mis tähendab, et väliseid treppe majja pääsuks ette nähtud ei ole ja hoonesse on kavandatud erivajadustega inimestele sobiv lift. See lihtsustab oluliselt ka värskete lapsevanemate elu, kel vajadus igapäevaselt lapsevankriga liikuda. Boonusena saab välja tuua sellegi, et liftiga saab liikuda maa-alusesse parklasse, kuhu on planeeritud autoparkla ja panipaigad. Majja on kavandatud eraldi ruum ka jalgrataste hoidmiseks.
Uus hoone suudab vastata nõudliku kliendi vajadustele. Seega on M25 suurepärane valik neile, kel soov elada kesklinna lähedal, kuid samas rahulikus ja rohelises kõrvaltänavas, mis pakub kodutunnet, turvalist privaatsust ja läbimõeldud lahendusi.

Tutvu projektiga aadressil www.mõtuse25.ee ja võta ühendust meie müügiesindajatega!

Jaga
Kommentaarid