1909. aastal ehitatud maja on piisavalt ruumikas (187 m2) ning lisaks viiele magamistoale mahub sinna ära ka avar köök, suur garderoobituba ja hubane salong, kus kohtuvad põhjamaine kargus ja eksootilistest maadest laenatud detailid.

Sisekujundus on julge ja värvikas ning kokku on sobitatud nii antiiki, 1960ndate mustreid kui ka põhjamaist lihtsust. Kõige aluseks on oskus eri ooperist pärit detaile omavahel kõlama panna.

Söögitoas on iga tool ise nägu. Maheda fooni loovad pastelsed toonid ja toataimed. Värsket ja kaasaegset tunnetust lisavad moodsad valgustid.

Soe ja hubane köök võlub oma ajatu joonega. Aknaalune radiaatorikoht, kuhu köögimööblit panna ei saanud, on leidnud nutika lahenduse 2in1 tööpinna ja istumikoha näol.

Üks tuba on muudetud buduaarilikuks garderoobiks — lõheroosade kapiuste taha mahub väga palju riideid ning lisaruumi särkidele ja jakkidele on antud laest rippuva stangega.

Puitvoodriga viimistletud vannituba mõjub maakodulikult ja õhuliselt ning pilku püüab vanast kummutist ümber sündinud valamukapp.

Värskeid ideid jagub ka õueruumi. Üheks geniaalsemaks lahenduseks on välidušš, kus end saunas käies jahutamas käia.

Kuuri alla on sisse seatud hubane suvetuba. Terrasse ja istumisalasid on elumaja ja kõrvalhoonete vahel rohkem kui üks.

Vaata rohkem pilte galeriist: