Pinterest (Apple, Android)

Pinterestist on võimalik leida inspiratsiooni pea kõigeks. See tähendab samuti seda, et lõpmatute postituste seast on võimalik innustust saada ka kodu kujundamiseks. Enda lemmikud ideed saab ära salvestada ja hiljem neid vajadusel uuesti vaadata.

Houzz (Apple, Android)

Tegu on ühe parima sisekujunduse jaoks mõeldud rakendusega. Sealt on võimalik leida erinevaid tooteid ja tuhandetest projektidest inspiratsiooni koguda. Märkimisväärne on see, et kõik rakendusse lisatavad pildid läbivad esmalt kontrolli. See tagab selle, et kasutajateni ei jõua ühtegi halva kvaliteediga pilti.

1stDibs (Apple)

See rakendus võimaldab vaadata ja osta tuhandeid erinevaid mööbliesemeid ja kunstiteoseid. Firma võtab vastu vaid kõrge kvaliteediga disainerite töid. Kuigi Androidile veel rakendust pole, on võimalik 1stDibs-ile ligi pääseda ka veebibrauseri kaudu.

Morpholio Board (Apple)

Selles rakenduses on võimalik luua nii-öelda unistuste tahvel, kuhu kodu kujundamiseks inspiratsiooni saab koguda. Lisaks on võimalik luua 3D ruume, kuhu on võimalik mööblit sisse paigutada. Rakendust on võimalik ühildada Pinterestiga.

Havenly (Apple)

Rakendusest on võimalik leida kodu kujundamiseks inspiratsiooni, teha päriselt plaane ja osta vajalikke asju. Lisaks on võimalik võtta ühendust mõne Havenly'i sisekujundajaga, kes aitab luua täpselt sellise kodu, millest unistad. Rakenduses on samuti võimalik täita küsimustik, mis aitab jõuda jälile sellele, milline kujundus just sulle kõige paremini sobiks.

Magicplan (Apple, Android)

See kasutajasõbralik rakendus on ideaalne maja- ja põrandaplaanide loomiseks. On kaks asja, mis toovad selle rakenduse teiste sarnaste seast välja. Üks neist on see, et rakendus arvutab välja vajamineva materjali ja töö umbkaudse maksumuse. Teine asi on aga see, et rakendus on võimeline väheste mõõtmete ja piltidega automaatselt põrandaplaani looma.

Floor Plan Creator (Android)

Tegu võib olla ühe lihtsaima sisekujunduse rakendusega üldse. Lisaks põrandaplaanidele on võimalik luua 3D ruumid ja vaadata, kuidas mööbel umbes ruumi mahuks. Veel on võimalik lisada aknaid, uksi ja isegi valgusteid.

Head sisustamist!

Allikas: homedit.com