Sile seinapind: majapidamispaberi saab panna vastu seinal oleva küünlavaha ja siluda
kerge nurga all triikimisraua terava otsaga. Sulamisel muutub küünlavaha vedelaks ja imbub
paberi sisse.

Tellissein või tellistest kaminasimss: ärge hõõruge sooja küünlarasva seina sisse ega laske vahal jahtuda. Võtke nüri puidust võinuga küünlavaha mahakaapimiseks. Kergemad plekid saab eemaldada kuuma seebiveega.

Puitpinnad: sulatage küünlavaha kuuma fööniga ja pühkige sulanud vaha pehmest kangast lapiga ära. Ärge üritage puitpinda mitte mingil moel kaapida või kraapida, kuna see võib rikkuda puitu või selle viimistlust.

Vaibad: asetage paberkott küünlavaha pleki peale ja asetage sellele korraks kergelt soe triikimisraud. Küünlavaha imbub sulamisel paberisse.

Kangas: Kui kanga suurus seda võimaldab, siis asetage kangas pooleks tunniks sügavkülma. Järgmisena näpistage vaha plekk tekstiili pealt ära sõrmedega ja pühkige peenem puru
pleki kohalt maha. Kanga kiu vahelt saate vaha kätte majapidamispaberi ja triikimisrauaga. Juhul kui peale protseduuri jääb küünlarasva kohale õline plekk, siis kasutage plekieemaldusvahendit.

Vann, kraanikauss, keraamiline plaat: Tehke kuuma vee ja lapiga plekk sojaks, seejärel saate pangakaardi või plastikust kaabitsa abiga õrnalt kraapides vahaplekid kergesti maha.

Televiisor ja arvutiekraan: Jahutage vahaplekk jääkuubiku abil. Selleks et vältida veekahjustust sulavast jääkuubikust, kasutage kas majapidamispaberit või kilet jää mähkimiseks. Kui vahaplekk on piisavalt külmaks saanud, tuleb ta kergema vaevata plastikkaabitsaga või pangakaardiga maha.

NB! Proovige vältida küünalde põletamist elektroonika ja kergesti süttivate materjalide läheduses ning kasutage küünlaaluseid, mis oleks küünlast piisavalt palju suuremad, et teha ruumi ka sulavale küünlarasvale.