Jõulutuledesse võid sättida okaspuude asemel ka raagus õunapuud või sirelid — pimedas näevad needki tuledesäras väga efektsed välja.

Kui LED valguskette pole just suures koguses võtta, siis hea tulemuse saab ka ümber puu tüve keeratud tulukestega. Muidugi tasub teada, et õues võib kasutada vaid spetsiaalselt õue mõeldud valguskette, mis ei karda vett ja niiskust.

Terrassi välimusele võib tähelepanu pöörata ka talvel. Suvistest taimedest tühjaksjäänud pottidesse võib nüüd pista mõned okkalised või kasvõi männioksad. Kaunista need tulukeste või ehetega ja imetle!

Mõnusalt hubase meeleolu loovad tulukeste kõrval ka laternad, mille võid maja ümbrusesse või trepile sättida.

Mõnda varjulisemasse kohta võib sisse seada ka kena lauakese, kuhu laternad, pärjad ja muud talvist meeleolu loovad aksessuaarid kokku koondada.

Klassikaliseks lahenduseks on ustele ja selle ümbrusesse kinnitatud pärjad ja vanikud - nende jaoks on tore ise materjali kogumas käia ja neid perega koos meisterdada.

Ära unusta ka akende aluseid või rõduääri kaunistada. Suvelilledest tühjaks jäänud potte ei tasu kuuri alla kevadet ootama viia - neid võib kasutada aastaringselt ja kaunistada vastavalt hooajale.

Värvi andmiseks võib kuuseokstele lisada ka kunstlikest materjalidest tehtud kaunistusi ja marju imiteerivaid dekoratsioone.

Vaata rohkem ideid klikkides galeriil:

  • Kui oled oma kodu või aia pühaderüüsse sättinud, jaga meiega pilte aadressil moodnekodu@delfi.ee ja osale fotovõistlusel "Pühad minu kodus 2020", mille võitjat ootab eksklusiivne reis peaaegu üksikule saarele - Viirelaiule. Paketti kuulub meeldejääv õhtusöök restoranis RADO, kuum saun ja majutus kahele delux toas. Auhinna väärtus on 378 eurot.