Konkursile saatis pildid Liia, kes sidus oma avara rokokoo stiilis elutoa minimalistliku köögiga. Oma kätega renoveeriti ka mööblit, et kõik sobituks interjööri — näiteks vana rokokoostiilis kapp renoveeriti selliselt, et üks pool jäi rokokoole viitav ja teine minimalistlik. Kööki ja elutuba eraldav kapp avaneb mõlemalt poolelt. Kuna vaade toast avaneb kööki, peideti tehnika liuglevatele riiulitele, et pinnad oleksid puhtad. Lilleline fotoklaas köögis sobitub hästi kokku köögiaknaga, eriti ajal, mil ka aed on õiteilus.

Vaata kööke klikkides galeriil:

Vaata ka teisi konkursile laekunud kööke:

Konkursi võitja selgub 1. detsembril ja auhinnaks on 479 € eurone Smeg’i köögikombain, mille on välja pannud E-Lux Kodutehnika.

Stiilse disainiga mündiroheline kombain on tõeline pilgupüüdja — lisaks muidugi ka erakordselt võimekas, ajatu ja stiilne abiline Sinu köögis! Smeg köögikombaine iseloomustab funktsionaalsus ja stiil. Iga detail on hoolikalt läbi mõeldud, et luua seade, mis oleks jõuline, vastupidav ja tõhus. Ergonoomiline disain muudab köögikombaini kasutamise mugavaks ja puhastamise lihtsaks. Smeg köögikombainidele on omased kumerad jooned ja erksad värvid, mis peegeldavad Sinu leidlikku vaimu ja kirge toiduvalmistamise vastu. 800 W mootor ja 10 kiiruse seadistust muudavad selle ideaalseks köögikombainiks mitmesuguste retseptide jaoks!. Köögikombainiga saad tutvuda lähemalt SIIN.