Konkursile laekus üks pisike, 12 ruutmeetril paiknev köök, mis asub Eesti algusaegses kortermajas. Et ruutmeetreid oli köögi jaoks vähe, siis esimene kriteerium köögi loomisel oli võimalikult avara mulje tekitamine. Teiseks sooviks oli miksida industriaalset stiili soojade ja hubasust loovate elementidega - nii kohtuvadki interjööris vastandlikud lillemustrid ja metallriiulid. Tulemus on aga mõnusalt eklektiline ja värvikas!

Vaata pilte köögist klikkides galeriil:

Vaata ka teisi konkursile laekunud kööke:

Konkursi võitja selgub 1. detsembril ja auhinnaks on 479 € eurone Smeg’i köögikombain, mille on välja pannud E-Lux Kodutehnika.

Stiilse disainiga mündiroheline kombain on tõeline pilgupüüdja — lisaks muidugi ka erakordselt võimekas, ajatu ja stiilne abiline Sinu köögis! Smeg köögikombaine iseloomustab funktsionaalsus ja stiil. Iga detail on hoolikalt läbi mõeldud, et luua seade, mis oleks jõuline, vastupidav ja tõhus. Ergonoomiline disain muudab köögikombaini kasutamise mugavaks ja puhastamise lihtsaks. Smeg köögikombainidele on omased kumerad jooned ja erksad värvid, mis peegeldavad Sinu leidlikku vaimu ja kirge toiduvalmistamise vastu. 800 W mootor ja 10 kiiruse seadistust muudavad selle ideaalseks köögikombainiks mitmesuguste retseptide jaoks!. Köögikombainiga saad tutvuda lähemalt SIIN.