NordIn sisustussalong trenditeadlikule eestlasele

NordIn pakub suurt valikut põhjamaise disainiga sisustustooteid, mis sobituvad hästi trenditeadliku ja kvaliteeti armastava eestimaalase koju.

Aina olulisemaks on muutunud kodu sisustamisel kasutatavad materjalid – eelistatakse naturaalseid ja vastupidavaid materjale, nagu täispuit, nahk ja vill. Need ajatud materjalid loovad stiili ja hubasust igasse kodusse. NordIni tootevalikus on diivaneid, tugitoole ja laudu mitmetelt hinnatud Skandinaavia kvaliteetbrändidelt, kes peavad väga oluliseks naturaalsust, ajatust ja kestvust. Salongist leiad näiteks Theca, Torkelsoni, Flexluxi, Caso ja Skovby ning eestimaise mööblitootja Woodman mööblit. Lisaks mööblile on salongis ka suur valik hooaja trendidele vastavaid maalähedasi ja naturaalseid sisustuselemente ning aksessuaare. Nii leiad sealt käsitöövaipasid Bargilt ja HC Tæpperilt ning disainvalgusteid – kõike, mida vajad oma kodu stiilseks sisustamiseks.

Nordini tootevalikuga saad tutvuda nii veebilehel kui ka salongides Tallinnas (Pärnu mnt 110) ja Tartus (Tehase 16).

Lisainfot ja inspiratsiooni leiad ka NordIni Facebookist ja Instagramist.

Pikast disainiprotsessist sündinud vormi- ja disainitäius Oot-Oot Stuudios

Disainerite Marko Ala ja Joonas Torimi loodud mööblifirma Oot-Oot Stuudio loomingut iseloomustab eelkõige põhjamaine stiilitunnetus, puhatad ning kaunid vormid ja selge visioon. Hea disain olgu selline, kus ilu ja funktsionaalsus on harmoonias. Üks sohva peab olema nii kaunis vaadata kui ka mugav ja ergonoomiline. Hea näide on diivanvoodi FOLD, mis näeb välja nagu klassikaline kõrgetel jalgadel diivan, kuid avaneb kahe kerge liigutusega keerdvedrudega varustatud ruumikaks magamisasemeks.

Oot-Oot Stuudiot eristab kindlasti see, et disainerid on ka ise ettevõtte omanikud. Disaini ei osteta sisse ega vahendata. Kõik tooted sünnivad põhjaliku tootearenduse tulemusena, mis võib aega võtta üle aasta. Näiteks lennuka tugitooli VOOG tootearendus kestis kokku poolteist aastat ja valmis ligi poolsada prototüüpi. Stuudio kõige populaarsem, kutsuvalt pehme diivan MOSS sündis aga inspireerituna klientide tagasisidest.

Oot-Oot Stuudio teab, et ühe mööblieseme muudab tõeliselt apetiitseks ilu, ergonoomika ja sobivate materjalide kooskõla. Kõik kolm on aga eraldi teadused, mis peavad lisaks arvestama ka inimeste erinevate eelistustega. Sestap jälgib Oot-Oot, et erinevad mudelid oleksid erinevate omadustega. Valikust leiab nii pehmeid sulediivaneid kui ka rõhutatud alaseljatoega tugitoole. Uue suunana on käsil voodikollektsiooni loomine, mille esimene pääsuke, minimalistlik voodi HOLM, on juba palju positiivset tagasisidet saanud.

Müües tooteid vaid otse oma salongis ja veebis, jättes vahele edasimüüjad, on võimalik pakkuda kõrget kvaliteeti mõistliku hinnaga. Kogu disainiprotsess ja tootimine toimub Eestis, kuid juba praegu läheb suur osa toodangust eksporti Soome, Saksamaale ning Austriasse.

Oot-Oot Stuudio
Rävala pst 7, Tallinn
www.oot-oot.com

Elustiilisalong Muster pakub oma klientidele kodu sisustamiseks terviklahendust

Algselt just väga kõrgetasemelise tapeedivalikuga tuntuks saanud Muster näitab ka praegu esinduslikke tapeedikollektsioone. Esindatud on maailmas kõrgelt hinnatud kaubamärgid, nagu Sanderson, Morris, Harlequin, Eijffinger, Omexco, Duro, 1838 Wallcoverings jne. Kohapeal on kohe kaasa ostmiseks üle 600 erineva disaini ja sellele lisaks lõputud võimalused kataloogidest tellimiseks.

Lisaks mainitud seinakattematerjalidele on märkimisväärne ka kangavalik. Kliendi jaoks kompaktse ja mugava teenusena pakub Muster kardinate õmblust ning paigaldust. Ka kõik kinnitussüsteemid on võimalik koos kardinatega tellida. Kliendile, kes vajab aga kiireid lahendusi, on salongis olemas kaunis valmiskardinate kollektsioon.

Kõige selle kõrval on valikus loomulikult mööbel, valgustid, vaibad, sisustusaksessuaarid ja muud olulised detailid, mis kodust kodu teevad. Klientide armastatud kaubamärk Zuiver ja Dutchbone on salongis väga ulatuslikult esindatud ning valikuliselt ka kohe laokabana saadaval.

Jõulud on oluline aeg kodus olemiseks, et koos lähedastega maitsvat sööki valmistada ja piduliku jõululaua taga istuda. Erilist rõhku tasubki siis pöörata õdusa meeleolu loomisele ja laua kaunistamisele.

Lauakaunistuste juures on oluliseks märksõnaks valgustus: küünlad ja laternad nii toas kui ka õues on täiesti asendamatud. Jõulutuled kuusel, kuid ka toa dekoreerimisel annavad juurde pidulikkust ja valgust, mida meil nii väga praegusel pimedal aastaajal vaja on. Lisaväärtust annavad metsajalutuskäigult kaasa toodud roheliste kuuseokste, käbide ja muu loodusest leitava kaunilt lauale asetamine, mis on ka üks kõige säästlikumaid ning lihtsamaid võtteid meeleolu loomiseks.

Tule ja lase meil end inspireerida. Asume Tallinnas aadressil Pärnu mnt 139A.

Külasta meid ka meie e-poes: muster.ee

Too oma koju põhjamaist esteetikat!

Furgneri e-pood ja salong on loodud Skandinaavia stiilis kodudele. Pood pakub mõistliku hinnaga kvaliteetset toodangut nii Eesti kui ka välismaistelt tunnustatud sisustusbrändidelt. Puhtad jooned, naturaalsed materjalid, heledad toonid ja läbimõeldud vormikäsitlus on omadused, mida firma põhjamaise sisekujundusstiili puhul enim hindab.

Furgnerist leiab kõike, mida kodu sisustamiseks vähegi vaja võib minna: stiilsed kapid ja kummutid, lauad, toolid, diivanid, vaibad, valgustid, riiulid jpm. Hiljuti tuli Furgner välja ka uue omanimelise diivanite kollektsiooniga, mis sündis soovist pakkuda klientidele kodumaist pehmemööblit, mis oleks kvaliteetselt mugav, luksuslik ja teeniks enda omanikku aastaid. Uus diivanite kollektsioon on sündinud siinsamas Eestis kohalike meistrite hoolikate käte all ehk valmistatakse käsitööna spetsiaalselt kliendile. Diivanite värvi- ja kangavalik on rikkalik, samuti on saadaval nii klassikalised kui ka nurgadiivanid, mis võimaldab vastavalt oma kodu suurusele ja sisekujundusele leida maksimaalselt sobiva lahenduse. Hästi tehtud ja funktsionaalset sisustust väärib ju iga kodu!

Uuri Furgneri tooteid lähemalt e-poes: furgner.com või tule tutvu näidistega meie salongis aadressil Sakala tn 7.


Jaga
Kommentaarid