Konkursile laekus üks väike valge köök. Kuna korteris paiknev kööginurk oli imepisike, siis oli oluline, et see oleks valge, lihtne ja funktsionaalne ning annaks juurde avarust ja valgust.

Vaata pilte köögist klikkides galeriil:

Vaata ka teisi konkursile laekunud kööke:

Kuidas konkursil osaleda?

  • Saada konkursile 3-5 pilti oma köögist aadressile moodnekodu@delfi.ee. Lisa ka mõni lause kirjeldust, mida oled oma köögi sisustamisel silmas pidanud ja mida selle ruumi juures kõige rohkem hindad ning oma kontaktandmed. Fotosid saab saata kuni 18. novembrini 2020. Võitja kuulutame välja 1. detsembril 2020 ning see selgitatakse välja novembri lõpus toimuval rahvahääletusel.
  • NB! Köök peab olema puhas ja korralik. Fotode suurus vähemalt 1MB.
  • Toimetus jätab endale õiguse ebasobivaid ja madala kvaliteediga pilte mitte avaldada. Toimetusel on õigus pilte edaspidi lugude juures illustreerivana kasutada (autorile viidates).


Auhinnaks on 479 € eurone Smeg’i köögikombain, mille on välja pannud E-Lux Kodutehnika.


Stiilse disainiga mündiroheline kombain on tõeline pilgupüüdja — lisaks muidugi ka erakordselt võimekas, ajatu ja stiilne abiline Sinu köögis! Smeg köögikombaine iseloomustab funktsionaalsus ja stiil. Iga detail on hoolikalt läbi mõeldud, et luua seade, mis oleks jõuline, vastupidav ja tõhus. Ergonoomiline disain muudab köögikombaini kasutamise mugavaks ja puhastamise lihtsaks. Smeg köögikombainidele on omased kumerad jooned ja erksad värvid, mis peegeldavad Sinu leidlikku vaimu ja kirge toiduvalmistamise vastu. 800 W mootor ja 10 kiiruse seadistust muudavad selle ideaalseks köögikombainiks mitmesuguste retseptide jaoks!. Köögikombainiga saad tutvuda lähemalt SIIN.

Kaamera või telefon kätte ja pildistama!