• Kamina ja mullivanniga korter Sõle tänaval, 178 000 eurot


Neljatoalisesse korterisse sisenedes ei reeda miski, et tegu võiks olla paneelmaja korteriga — ruume on tehtud suuremaks, elutuppa on ehitatud kamin, hiiglaslik aknaga vannituba meenutab juba suuremat koduspaad ja selle juurde kuulub muidugi ka mullivann. Sisustus on inspireeritud Itaalia villadest ning on näha, et selle kodu kujundanud pere on hinnanud kalleid materjale ja luksuslikku joont. Korteris on kõikjal täispuituksed, põrandal on naturaalne laudparkett, seintel naturaalne kivi — Ungru paas. Kuulutuses rõhutatakse ka 1964. aastal ehitatud maja head ehituskvaliteeti. Tutvu kuulutusega lähemalt SIIN.

  • Saunaga korter Õismäel, 157 000 eurot


Neljatoaline korter Harku järve ääres eristub teistest samalaadsetest fantaasiaküllase sisekujunduse ja kvaliteetse sisu poolest. Enamus korteri mööblist ja kardinad on Eestis eritellimusel valmistatud või tellitud Itaaliast. Vannitoast leiab sinise mullivanni ja sauna. Tubade põrandatel on uus kalasaba mustriga puitparkett, esiku, köögi ja vannitoa põrandatel on keraamilised plaadid. Köögis, vannitoas ja rõdudel lisab mugavust elektriline põrandaküte. Korteril on kaks rõdu – söögitoa ja väiksema magamistoa juures. Korterile ja rõdudele on paigaldatud 2x klaasiga pakettaknad. Kuulutusega saad tutvuda lähemalt SIIN.

  • Viietoaline korter Liivamäe tänaval, 167 000 eurot


Hinnaliseks muudab korteri suur ruutmeetrite arv ja hea asukoht Tallinna keslinnas. Korter on renoveeritud ning mööbel, tehnika ja sisustus on hinna sees. Huvi korral vaata lähemalt SIIT.